Findance.com
02:10 - 06.05.2024 / maailmalta / Findance
Miehen järkytys: "Vaimo valittaa seksielämästämme ystävilleen"

Avioliittoneuvoja ja Mirror-lehden kolumnisti Coleen Nolan antoi neuvoja miehelle, joka oli järkyttynyt kuultuaan vaimonsa puhuvan ystävilleen heidän seksielämästään.

Mies oli kuullut vaimonsa keskustelun ystäviensä kanssa, kun hän oli palannut pubista kotiin ja päätti polttaa savukkeen ennen sisälle menoa.

Keskustelun aikana vaimo oli paljastanut, että pariskunnan seksielämä oli hänen mielestään tylsää ja että hänellä oli silmänsä muissa miehissä.

"Huomasin vaimoni WhatsApp-viestit, joissa hän valitti ystävälleen, kuinka minä olin häntä ärsyttävä ja tylsä. Tämän jälkeen kuulin, kuinka hän puhui ystävilleen, ettei hän jaksanut enää vaivautua seksiin kanssani ja että hän ihaili muita miehiä", mies kertoi Nolanille.

Coleen Nolan suositteli, että mies ottaisi puheeksi kuulemansa asiat vaimonsa kanssa.

"Jos et tee sitä, katkeruutesi vain kasvaa ja viestintäkuilu teidän välillänne syvenee entisestään. Keskustelun aika on nyt", Nolan neuvoi.

Avioliittoneuvojan vinkit

Nolanin mukaan on tärkeää, että keskustelu käydään rauhallisesti ja avoimesti. Hän ehdotti, että mies voisi järjestää lastenvahdin voidakseen keskittyä keskusteluun kahden kesken vaimonsa kanssa.

"Me kaikki tarvitsemme purkaa höyryjä silloin tällöin, ja ehkä vaimosi nautti reaktioiden keräämisestä ystäviltään. Mutta se, mitä hän sanoi, oli loukkaavaa ja vaikea päästä yli", Nolan totesi.

Nolan suositti myös parisuhdeterapiaa, joka voisi auttaa molempia osapuolia tuntemaan tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi, mikä puolestaan auttaisi tekemään tietoisia päätöksiä siitä, miten suhdetta tulisi jatkossa hoitaa.

artikkelin avainsanat:
parisuhde rakkaus ystävä ystävät