Findance.com
12:10 - 18.05.2024 / maailmalta / Findance
Äidin ystävät kommentoivat jatkuvasti vauvan ulkonäköä hänen mielestään ikävästi
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Äiti on kyllästynyt kuulemaan toistuvasti samat kommentit kuusikuukautisesta pojastaan.

Keskustelu alkoi, kun äiti jakoi turhautumisensa Mumsnetissä, kertoen kuinka hänen ystävänsä jatkuvasti huomauttavat, että lapsi näyttää täysin isältään eikä yhtään häneltä.

Vaikka kommentit saattavat tuntua harmittomilta, ne ovat saaneet äidin tuntemaan itsensä sivuutetuksi ja jopa hulluksi, raportoi Mirror.

Ketä lapsi muistuttaa?

Äidin mukaan ystävät eivät ainoastaan kommentoi lapsen ulkonäköä, vaan myös vertaavat sitä omiin lapsiinsa, jotka muka näyttävät juuri heiltä.

Tämä ristiriita on saanut äidin tuntemaan olonsa erityisen turhautuneeksi, koska hän näkee selvästi yhtäläisyyksiä itsensä ja lapsensa välillä.

"Se, että joku sanoo lapseni muistuttavan isäänsä, ei sinänsä haittaa, mutta kun se toistuu jatkuvasti samoilta ihmisiltä, se alkaa käydä raskaaksi", äiti selitti.

Keskustelupalstalla moni tuki äitiä, kertoen että ystävien käytös on tahditonta ja jopa ilkeää.

"Tarvitset uusia ystäviä..." kommentoi eräs käyttäjä, kun taas toinen lisäsi: "On ärsyttävää, kun olet kantanut lasta ja hän näyttääkin vain kumppaniltasi. Mutta se, että muut ovat niin pakkomielteisiä sen suhteen, keneltä lapsi näyttää, on liikaa."

Vaikka jotkut puolustivat äidin ystäviä, suurin osa yhteisöstä oli sitä mieltä, että äidin tuntemuksia tulee kunnioittaa.

Äidille annettiin neuvoja, miten hän voisi käsitellä tilannetta huumorilla tai jopa vakavammin, kuten keskustelemalla ystäviensä kanssa heidän kommenttiensa vaikutuksesta.

artikkelin avainsanat:
vanhemmuus vauva vauvat äitiys