Findance.com
22:10 - 15.05.2024 / maailmalta / Findance
Ongelma! Nainen löysi kumppaninsa yöpöydän laatikosta "rumaksi" kuvailemansa kihlasormuksen
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Kihlasormuksen valinta on usein yksi merkittävimmistä eleistä, jolla ihmiset näyttävät sitoutumisensa parisuhteeseen. Tämä symbolinen teko kantaa mukanaan suuria odotuksia ja toiveita, mutta myös riskin pettymyksestä, mikäli sormus ei vastaa saajan mieltymyksiä.

Eräs nainen koki juuri tämän, löydettyään odottamatta kumppaninsa yöpöydän laatikosta kihlasormuksen, joka ei lainkaan miellyttänyt häntä.

Kihlasormuksen löytö johti julkiseen pettymykseen

Sen sijaan, että hän olisi keskustellut asiasta suoraan kumppaninsa kanssa, nainen päätti purkaa pettymyksensä sosiaaliseen mediaan.

Hän julkaisi kuvan sormuksesta Facebookin sormuksia arvostelevassa ryhmässä, pyytäen muita käyttäjiä "arvostelemaan" sen.

"Löysin tämän poikaystäväni yöpöydän laatikosta. En ole fani. Olkaa hyvä ja roastatkaa ja sitten kertokaa, kuinka kohteliaasti sanoa, että sinun täytyy hankkia jotain erilaista", nainen kirjoitti.

Yhteisön reaktiot olivat sekoitus ymmärrystä ja kritiikkiä

Sosiaalisen median reaktiot olivat sekoitus ymmärrystä naisen pettymykseen ja voimakasta kritiikkiä hänen tapaansa käsitellä tilannetta.

Monet pitivät naisen toimintaa epäkunnioittavana ja jopa julmana, koska kihlasormuksen valinta on usein henkilökohtainen ja harkittu ele.

Eräs kommentoija tiivisti monen tuntemukset: "Tämä on surullisinta, mitä olen nähnyt tässä ketjussa."

Asiantuntijat suosittelevat usein, että kumppanit keskustelevat toiveistaan ja odotuksistaan etukäteen, jotta vältetään mahdolliset väärinkäsitykset ja pettymykset.

artikkelin avainsanat:
kihlasormus kihlaus kosinta parisuhde rakkaus