Findance.com
22:10 - 17.05.2024 / maailmalta / Findance
Naisen nimi kirjoitettu väärin 32 vuoden ajan - Syntymätodistus yllätti
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Usein sanotaan, että keskimmäinen lapsi saa vähemmän huomiota kuin muut sisarukset.

Tämä tuntuu pitävän paikkansa erään naisen tapauksessa, kun hän huomasi syntymätodistuksessaan virheen, joka oli jäänyt huomaamatta.

Syntymätodistuksessa hänen nimensä oli kirjoitettu Linsay, vaikka hän on aina käyttänyt nimeä Lindsay.

Naisen sisko julkaisi Mirroin mukaan somessa kuvan syntymätodistuksesta ja kirjoitti: "Siskoni, joka on 32-vuotias, tajusi juuri, että vanhempamme ovat kirjoittaneet hänen nimensä väärin koko hänen elämänsä ajan. Keskimmäisenä lapsena oleminen todella on kurjaa..."

Monet käyttäjät naurahtivat tälle epäonniselle virheelle, mutta toiset jakoivat omia kokemuksiaan vanhempiensa tekemistä virheistä ja niiden vaikutuksista.

Yksi käyttäjä kommentoi: "Luulitko tuon olevan paha? Minun toinen nimeni on kirjoitettu väärin. Isäni kirjoitti jopa oman nimensä väärin syntymätodistukseeni."

Toinen käyttäjä lisäsi: "Veljeni sai tietää vasta 21-vuotiaana, että hänen syntymäpäivänsä oli virheellisesti merkitty, kun hän haki viisumia ja se palautettiin jatkuvasti virheen vuoksi. Ja hän on perheen vanhin lapsi. Minä ja siskoni ryntäsimme tarkistamaan omat syntymätodistuksemme."

Kolmas käyttäjä kertoi: "Tätini sukunimi kirjoitettiin väärin hänen syntymätodistukseensa, koska viranomainen ei kysynyt oikeaa kirjoitusasua (siinä on Z S:n sijaan), ja koska se on virallisesti vahvistettu, hän elää sen kanssa, että hänen sukunimensä on erilainen kuin muun perheen."

Eräs käyttäjä kertoi: "Kaverini lukiossa oli nimeltään Yacob. Hänen äitinsä kirjoitti sen väärin synnytyksen jälkeen, kun sen piti olla Jacob. Kun hän kasvoi, hänen vanhempansa kysyivät haluaisiko hän muuttaa nimen, mutta hän piti siitä ja halusi pitää sen. Kukaan muu ei ole nimeltään Yacob, mutta Jacob-nimiä on paljon."

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat