Findance.com
06:10 - 18.05.2024 / maailmalta / Findance
Naisen vaatekatastrofi aiheutti kaaoksen ystävänsä hääjuhlissa
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Häät ovat usein täynnä odottamattomia tilanteita. Vaikka kaikki toivoisivat päivänsä sujuvan virheettömästi, pieniä vastoinkäymisiä ilmenee lähes aina, kirjoittaa Mirror.

Eräs nainen kuitenkin sai kuulla "pilanneensa" parhaan ystävänsä hääjuhlan, kun hänen mekkonsa vetoketju hajosi juuri ennen vastaanoton alkua.

Tilanne saatiin kuitenkin korjattua ennen kuin muut vieraat huomasivat mitään.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun nainen oli pukeutumassa hääjuhlaa varten. Vetoketjun rikkoutuminen aiheutti hänelle suurta ahdistusta, mutta tilanne saatiin hallintaan ennen kuin se ehti vaikuttamaan muihin juhlavieraisiin.

Hän kertoi somessa, kuinka hääpäivä, joka oli itse asiassa vain juhla aiemmin solmitun avioliiton kunniaksi, sai yllättävän käänteen: "Vetoketjuni hajosi juuri ennen juhlaa! Aloin hieman panikoida ja yritimme kiinnittää mekon hakaneuloilla, mutta se näytti kauhealta. En vain voinut mennä sillä."

Vaikka tilanne aluksi järkytti morsianta, lopulta ilta sujui ongelmitta. "Paikalla olleet korjasivat mekkoani ja menin paikalle. Loppuilta sujui täydellisesti. Tanssimme, joimme ja pidimme hauskaa", nainen muistelee.

Seuraavana päivänä tilanne sai kuitenkin uuden käänteen, kun morsian lähetti tekstiviestin, jossa hän syytti ystäväänsä koko päivän pilaamisesta. Morsiamen mukaan mekkodraama myöhästytti häntä niin, että hän ei ehtinyt ottaa kaikkia haluamiaan valokuvia, mikä järkytti häntä loppuillan.

Keskustelupalstan kommentoijat jakautuivat mielipiteissään. Osa kutsui morsianta "bridezillaksi", kun taas toiset ymmärsivät, että vaatekatastrofi olisi stressannut ketä tahansa suurena päivänä.

"Tulit paikalle ja hoidit tilanteen. Hän ei ole todellinen ystävä", kommentoi eräs henkilö.

Vaikka häät ovat merkittävä tapahtuma, ystävyyssuhteiden tulisi kestää myös odottamattomia tilanteita...

artikkelin avainsanat:
häät naimisiinmeno vaatteet