Findance.com
06:10 - 17.05.2024 / maailmalta / Findance
Naapurin ärsyttävä tapa turhauttaa asukasta - taloyhtiö ei auta
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Kerrostaloasunnossa asuminen tuo usein mukanaan yllättäviä haasteita, mutta mitä tehdä, kun naapuri käyttäytyy ärsyttävästi eikä taloyhtiö tue ongelman ratkaisemisessa?

Tämä kysymys nousi esiin, kun asukas avautui Mirrorin mukaan kokemuksistaan Redditin 'Neighbours From Hell' -foorumilla. Hän uskoo, että hänen yläkerran naapurinsa tömisteleminen on tarkoituksellista.

Naapurin jatkuva tömistely häiritsee elämää

Somettaja kertoo, että hänen yläpuolellaan asuva naapuri tömistää aina, kun hän puhuu puhelimessa, pesee astioita, siivoaa tai laittaa ruokaa.

"Tämä on jatkunut kuukausia, ja se on tarpeeksi säännöllistä, jotta voin uskoa, että kyseessä on tahallinen häiriköinti eikä vain normaali asumisen aiheuttama melu", hän valittaa.

Taloyhtiön toimet eivät auttaneet

Asukas yritti ratkaista ongelman ottamalla yhteyttä taloyhtiön hallintukseen, joka lähetti naapurille "nimettömän" sähköpostin mutta neuvoi asukasta kohtaamaan ongelman henkilökohtaisesti seuraavalla kerralla.

Yhteydenotto ei kuitenkaan tuottanut tulosta, ja tilanne on jopa pahentunut.

"Helmikuussa yritin koputtaa heidän oveensa työpäivän jälkeen, kun tiesin heidän olevan kotona. He tömistelivät hulluna, mutta kukaan ei vastannut ovikelloon."

Miten tilanne saataisiin ratkaistua?

Tilanne on kestänyt iltaisin, mutta ei jatku yön hiljaisina tunteina. Asukas pohtii, pitäisikö hänen yrittää koputtaa ovelle uudelleen vai kirjoittaa naapureille kirje.

"En tiedä, mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi. Haluaisin vain voida nauttia rauhassa omasta kodistani", hän toteaa turhautuneena.

Kommenttiosiossa ehdotettiin vastatoimia, kuten musiikin äänenvoimakkuuden korottamista niin kovaksi ja pitkäksi aikaa, että naapurit antaisivat periksi.

Alkuperäinen kirjoittaja kuitenkin totesi, että häntä väsyttää jatkuva "tulen torjuminen tulella".

artikkelin avainsanat:
naapuri naapurit