Findance.com
02:10 - 17.05.2024 / maailmalta / Markku Leppilampi
Mies shokissa - vaimo paljastui liiton solmimisen jälkeen mieheksi
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

26-vuotias mies koki elämänsä yllätyksen, kun hänen tuore vaimonsa "Adinda" paljastuikin mieheksi, Oddity Central kertoo. Hän ehti olla naimisissa 12 päivää, kunnes julma petos paljastui.

Indonesialainen mies soitti poliisille petoksen paljastuttua. Hän kertoi tavanneensa tulevan "vaimonsa" internetissä, jossa hän kiinnostui "naisesta".

Rakkautta ensisilmäyksellä

Mies rakastui Adindaan nähdessään hänet ensimmäistä kertaa, ja muutaman tapaamisen jälkeen mies pyysi hänet virallisemmille treffeille. Hän myönsi havainneensa joitakin "erikoisuuksia" treffikumppanissaan, mutta ei koskaan epäillyt häntä mieheksi.

Koska tapaus sattui Indonesiassa, huijari vältteli kasvojensa näyttämistä pitämällä niiden edessä huivia. Tämäkään ei herättänyt miehen hälytyskelloja. Hän arveli "naisen" vain olevan ujo.

Halusi rahaa ja vältteli läheisempää kontaktia

He solmivat pian pienessä, yksityisessä tilaisuudessa avioliiton. Häiden jälkeenkin Adinda kuitenkin peitteli kasvojaan, ja vältteli läheisempää kontaktia sulhaseen.

Mies valitti käytöksestä perheelleen, joka alkoi selvittää asiaa. He löysivät Adindan isän, joka paljasti hänen olevankin mies. Tämän jälkeen sulhanen ja hänen perheensä päättivät ilmoittaa asiasta poliisille.

Adindan motiivina oli raha, jota hän halusi huijata uhriltaan - ja hän myös onnistui siinä hetken aikaa. Hän saattaa joutua teostaan neljäksi vuodeksi vankilaan.

Poliisin mukaan mies näytti hyvin feminiiniseltä, jos hänellä oli meikkiä. Alla olevalla videolla kuva Adindasta.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat