Instagram / Sharon Clawson
03:10 - 15.01.2023 / viihde / Findance
Instagram-kaunotar sai haukkuja koostaan - On nyt muotimaailman huipulla

Sharon Clawson, 26-vuotias pluskokoinen malli, on lupaavassa nousussa muotialalla sekä tietenkin Instagram-sivullaan.

Vaikka Clawsonille sanottiin, että hän on "liian lihava", hän on nyt esiintynyt huippumerkkien, kuten Khloe Kardashianin omistaman Good Americanin, sekä H&M:n ja Sephoran, kampanjoissa.

Newsweekin mukaan 90 kiloa painava Sharon Clawson opiskeli aiemmin neljä vuotta sairaanhoitajaksi, mistä hänen äitinsä haaveili. Hän päätti kuitenkin sen sijaan aloittaa uran muotialalla, vaikka hänelle sanottiin, ettei hän tulisi koskaan menestymään.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Lue myös: Instagram-plusmalli Olivia Messina myöntää: "Menetän seuraajia, jos laihdun"

Future Market Insightsin (FMI) mukaan pluskokoisten vaatteiden markkinoiden arvo on tällä hetkellä 601,7 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja niiden ennustetaan nousevan 1 044,3 miljardiin dollariin vuoteen 2032 mennessä. Clawson tekee oman osansa kasvavien markkinoiden tukemiseksi esittelemällä kurvejaan verkossa - mm. Instagramissa ja TikTokissa.

KUNTOSALILLA VÄÄRISTÄ SYISTÄ

Clawson myöntää tunteneensa pitkään "epävarmuutta" vartalostaan, mutta nyt hän ei voisi olla onnellisempi voidessaan esitellä vartaloaan.

- Kävin kuntosalilla vääristä syistä, kuten tietyn vaa'an numeron jahtaamiseksi ja sellaisten vaatteiden sovittamiseksi, joista tiesin, etteivät ne sopisi, hän kertoi Newsweekille.

- Mutta siitä lähtien, kun olen mennyt ajatuksella, että haluan tuntea itseni voimaantuneeksi, tuntea itseni vahvemmaksi ja ruokkia sieluani, tulen paikalle itseni vuoksi.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Lue myös: TikTok-video hehkuttaa rintojen pienennysleikkausta: "GG:stä D:hen oli paras päätös koskaan"

HALUAA ROHKAISTA MUITA

Hän toivoo, että hänen tarinansa rohkaisee muita ihmisiä seuraamaan unelmiaan, ja hänellä on viesti nettitrolleille, jotka kommentoivat hänen painoaan:

- Voin tuntea sympatiaa trolleja kohtaan, koska heidän negatiivisuutensa tulee surullisesta lähteestä. Luulen, että he projisoivat vihansa ja epävarmuutensa muihin.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Lue myös: Vapiskaa Instagram-nuoret! Täältä tulee 66-vuotias bikinitähti

KEHOPOSITIIVISUUS

Sharon Clawson käyttää alustaansa puolustaakseen kehopositiivisuutta, ja hän haluaa ihmisten ymmärtävän, että vaikka hänen vartalonsa ei ole kokoa 2, se ei tarkoita, että hän on epäterveellinen.

- Käyn kuntosalilla 5-6 kertaa viikossa, hän korostaa.

Kaiken kaikkiaan Clawson on loistava esimerkki siitä, miten pluskokoiset mallit tekevät vaikutuksen muotiteollisuuteen, ja hän inspiroi ihmisiä olemaan ylpeitä kehostaan.

SHARON CLAWSON - TIKTOK

Sharon Clawson on seurattavissa myös TikTok-palvelussa, alla esimerkki hänen videoistaan:

@sharontheclaw PUT. ON. THE. BIKINI. #fyp #foryou #southasian #curvemodel original sound - Tyrone

Lue myös: Instagram: Helen Flanagan paljasti: "Tämän vuoksi rintaleikkaus tehtiin"