Instagram / Lesley Maxwell
03:40 - 12.01.2023 / viihde / Findance
Vapiskaa Instagram-nuoret! Täältä tulee 66-vuotias bikinitähti

Australian Melbournesta kotoisin oleva 66-vuotias Lesley Maxwell inspiroi kuntoilufanaatikkoja ympäri maailmaa esiteltyään upeaa vartaloaan bikineissä Instagram -tilillään.

Lesley on kerännyt itselleen 124 000 seuraajan joukon Instagramissa, jossa hän jakaa usein rantaposeerauksiaan ja julkaisee kuvia treenatusta vartalostaan.

Lesley Maxwell aloitti kuntokuurinsa nelikymppisenä, ja sittemmin hän on saavuttanut jo yli 30 palkintoa kehonrakennuksessa.

- Harjoittelurutiinini koostuu voimaharjoittelusta neljänä tai viitenä päivänä viikossa. Harjoittelen yleensä yksin ja suosin aina yhdistelmäharjoitteita eristysharjoitteiden sijaan... Harjoittelen mieluummin selkää ja rintakehää kiinteyttääkseni ja muotoillakseni käsivarsia kuin esimerkiksi pelkkiä käsivarsia, kertoo treeneistään.

Lue myös: Instagram-plusmalli Olivia Messina myöntää: "Menetän seuraajia, jos laihdun"

Lesley Maxwell: "Olen onnekas, sillä olen aina motivoitunut treenaamaan. Rakastan tuntea itseni vahvaksi ja terveeksi. Terveys on kaikki kaikessa, ja valitettavasti monet ihmiset eivät tajua sitä ennen kuin sairastuvat. Ilman terveyttä meillä ei ole mitään, joten siitä kannattaa pitää huolta."

Lue myös: Instagram-tähti Nina myy käytettyjä rintsikoitaan - "Suurimmat tähän mennessä"

Lesley Maxwell: "Käytän rahani mieluummin ruokaan kuin muotiin, ja puhtaat ruokaostokset ovat etusijalla. Kun harkitset aina ateriasi, arki ei voi mennä pieleen."

Lue myös: Instagram-tähti Jasmine Sanders: "En julkaise pyllykuvia esitelläkseni pyllyäni..."

Lesley Maxwell: "Jo lyhyt matka rannalle tekee valtavan vaikutuksen mieleen ja kehoon. Itse asiassa jo pelkkä ulkona oleskelu on terveydellemme hyväksi."

Lue myös: TikTok: Nainen teki hauskoja povitemppuja ennen pienennysleikkausta

Lesley Maxwell: "Mielestäni kaikkien pitäisi oppia nostamaan painoja. Olit sitten mies tai nainen. Kun oppii suorittamaan ihmisen perusliikemalleja joidenkin painojen kanssa, takaa vahvemman ja tasapainoisemman kehon. Sinun ei ole tarkoitus vain opetella sitä, koska se on kuin baletin liikkeet... meidän on sisäistettävä oikea tekniikka parhaiden tulosten saavuttamiseksi."

Lue myös: TikTok: Nainen hehkuttaa: "En käytä rintaliivejä"


Lue myös: Instagram-tähti Nina myy käytettyjä rintsikoitaan - "Suurimmat tähän mennessä"

Lesley Maxwell: "Johdonmukaisella harjoittelulla ja puhtaalla ruokavaliolla on helppo pitää bikinivartalo yllä ympäri vuoden."

Lue myös: Instagram-plusmalli Olivia Messina myöntää: "Menetän seuraajia, jos laihdun"

artikkelin avainsanat:
Instagram Lesley Maxwell naiskauneutta