BBC
04:40 - 10.08.2022 / tv-sarjat / Findance
Idris Elba’s Fight School - BritBox aloittaa uutuussarjan syyskuussa

BritBox-suoratoistopalvelu starttaa 14. syyskuuta uuden reality-sarjan Idris Elba´s Fight School.

Voiko nyrkkeily kääntää nuorten aikuisten ryhmän elämän? Hollywood-tähti Idris Elban luotsaamassa sarjassa näyttelijä, muusikko ja aktivisti rekrytoi kahdeksan nuorta aikuista, joilla kaikilla on ainutlaatuisia haasteita, henkilökohtaiset tarinat ja yksi yhteinen asia: he haluavat parantaa tulevaisuuttaan.

Idris Elba on nähnyt omakohtaisesti, kuinka eräs eteläafrikkalainen yhteisö sai voimaa nyrkkeilyklubin perustamisesta. Nyt hän on päättänyt toteuttaa oman räätälöidyn nyrkkeilykoulunsa kotimaassaan Iso-Britanniassa.

Tämän elämää muuttavan ja hyvin henkilökohtaisen hankkeen avulla hän haluaa toteuttaa intensiivisen nyrkkeilykoulutuksen, joka auttaa varustamaan riskiryhmään kuuluville nuorille kurinalaisuutta, kunnianhimoa ja henkistä kestävyyttä, joiden avulla he pystyvät hankkia uusia elämäntaitoja ja lopulta muuttaa tulevaisuuttaan.

He työskentelevät maan johtavien valmentajien kanssa ja harjoittelevat kaksi kertaa päivässä kuutena päivänä viikossa, ja heillä on käytössään inspiroivia mentoreita. Elban tavoitteena on, että he voivat kilpailla virallisessa amatööriottelussa yhdessä Iso-Britannian tunnetuimmissa nyrkkeilyareenoissa vain viiden kuukauden kuluttua.


Idris Elba´s Fight School - traileri