14:40 - 16.06.2014 / viihde / Findance
Arnolds tuo uuden herkun Suomeen - saatavilla ilmaiseksi 17.6.

Arnolds tuo kahviloihinsa donitsin ja croissantin risteytyksen nimellä Croniz. Uutuustuote on saatavilla kolmella täytevaihtoehdolla, Hasselnougat, Vanilja ja Sitruuna.

Maailmalla kiitelty ja kehuttu korkealuokkainen leivonnainen saapuu Arnolds-kahviloihin tiistaina 17. kesäkuuta. Arnoldsin tuoteperheen tuoreinta tulokasta jaetaan lanseerauspäivänä klo 12-18 asiakkaille veloituksetta.

Leivonnaisen loi alunperin newyorkilaistunut ranskalainen Dominique Ansel vuosi sitten. Hän omistaa New Yorkin Sohossa sijaitsevan kahvilan, jossa myydään suussa kirjaimellisesti sulavia donitsin ja croissantin yhdistelmiä. Vuoden 2013 yhdeksi kovimmaksi innovaatioksi TIME-lehdessä valittu herkku on saanut osakseen suitsutusta niin asiakkaiden keskuudessa kuin valtamediassa.

Croniz rantautui Arnoldsin valikoimaan suoraan New Yorkista. Alkuperäisen Cronutin maistamisesta alkoi tuotekehitys, joka tähtäsi herkun saattamiseen suomalaisten ulottuville Arnolds-kahviloihin. Cronizia kehitettiin ja koemaisteltiin pitkään donitseistaan kuulua kahvilaketjua varten ennen kuin maku ja koostumus olivat kohdallaan.


artikkelin avainsanat:
ruoka