YouTube
11:31 - 04.06.2012 / viihde / Findance
Tosimieshän ei naisten drinkkeihin koske, mutta jos haluat kuitenkin kokeilla


Suomalainen mies saa nykyään tilata ravintolassa muutakin kuin olutta. Erilaiset siiderit alkavat olla jo yleisiä miestenkin keskuudessa, mutta sateenvarjojen, tähtisadetikkujen ja kirsikoiden avulla koristellut kirkkaanväriset drinkit saattavat aiheuttaa miehissä epäilyksiä.

Findance.com listasi kesän alun kunniaksi sellaiset naiselliset drinkit, jotka maistuvat syystä tai toisesta myös miehille.

1. Mansikkamargarita
Klassikkojuoma mielletään kovin naiselliseksi, mutta todellisuudessa se ei tunne sukupuolirajoja. Parasta nautittuna kummankin sukupuolen kesken jaetusta kannusta. Erityisesti kesähelteille.

2. Manhattan
Viskipohjaisen drinkin ulkonäöstä tulee väistämättä naisellinen mielikuva ainakin oluttuoppiin tai viskilasiin tottuneelle suomalaismiehelle, mutta ei hätää: ”Cocktailien kuningas” nauttii kuitenkin varsin miehistä mainetta maailmalla.

3. Piña Colada
Kookosta ja ananasta, kuulostaa naiselliselta. Rommipohjainen drinkki sopii kuitenkin astetta pehmeämmälle merirosvolle. Arr!

4. Sex on the Beach
Ei miehiseen makuun liian makea. Osansa suosioon saattaa olla myös drinkin nimellä. Kesäillan toiveet purkautuvat alitajunnasta baaritiskillä?

5. Mai Tai
Hivenen naisellinen, mutta sopii myös rennolle miehelle rannalle.

artikkelin avainsanat:
alkoholi