Findance.com
12:10 - 18.04.2024 / maailmalta / Findance
Kaaso varasti hääkakun ja katosi – morsian ei voi antaa anteeksi
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Morsian on paljastanut, kuinka hänen häitään järjestämään ryhtynyt kaaso onnistui pilamaan heidän suuren päivänsä.

Tämä 42-vuotias nainen, joka tunnustaa olleensa aiemmin sitoutumiskammoinen, oli antanut parhaalle ystävälleen vapaat kädet hääpäivän suunnittelussa.

Tilanne kuitenkin kärjistyi, kun kaaso päätti omin päin, että hääkakku koostuisi eri makuisista kerroksista – vastoin morsiamen toiveita, kertoo Mirror.

Juuri ennen hääpäivää, kun perhe valmistautui muuttamaan, kaaso lupasi toimittaa kakun juhlapaikalle. Saavuttuaan 45 minuuttia myöhässä hän vaati, että hänen hiuksensa ja meikkinsä tehtäisiin, vaikka oli myöhästynyt.

Valokuvien aikana morsian huomasi kaason synkän ilmeen, ja valokuvaaja kehotti tätä hymyilemään. Kakun leikkaamisen hetkellä morsian sai kuulla, että kaaso oli vienyt kakun suklaakerroksen ja lähtenyt paikalta.

Morsian kertoo, ettei ole nähnyt entistä ystäväänsä tapahtuneen jälkeen, ja on sittemmin saanut tietää tämän alkoholiongelmasta.

"Kymmenen vuotta tapahtuneen jälkeen en voi kuvitella päästäväni häntä enää elämääni. Kuka tarvitsee ystäviä, jotka käyttäytyvät näin?" morsian pohtii Mirrorin mukaan.

artikkelin avainsanat:
häät kaaso naimisiinmeno ystävä ystävät