Findance.com
06:10 - 20.04.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
5 outoa ja harvinaista tapaa saada energiat takaisin
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Olet varmasti kuullut, kuinka saat energiaa siitä, kun käyt ulkona kävelemässä tai vaikka juot kahvia.

Näistä alla olevista tavoista et ole välttämättä vielä kuullut. Ne ovat outoja ja aika harvinaisia tapoja, joiden avulla jotkut yrittävät saada takaisin sen energian, jonka ovat kadottaneet, raportoi Psychology Today.

Kannattaa kokeilla, toimivatko ne sinunkin kohdallasi ja voisit tulla energisemmäksi kuin nyt.

5 outoa ja harvinaista tapaa saada takaisin kadottamansa energiat:

1. Tee jotain, josta pidät, mutta jota et ole tehnyt ainakaan viimeisen kuuden kuukauden aikana.

2. Tee jokin asia toisella tavalla kuin olet tähän mennessä tehnyt. Kokeile erilaisia tapoja, jotka voivat olla esimerkiksi neutraalimpia tai ankarampia kuin ennen. Kirjoita niistä ylös asioita esimerkiksi, kuinka sinun olisi pitänyt tehdä jokin asia paremmin tai kohtelit jotain väärin, kun teit niin.

3. Suhtaudu johonkin tehtävään luovemmalla tavalla kuin ennen. Se voi liittyä esimerkiksi keskusteluun tai toimintaan muiden ihmisten kanssa.

4. Kokeile ratkaista jokin ongelma paljon yksinkertaisemmalla tavalla kuin mikä sinulla on tapana. Sellainen kohentaa mielialaasi ja saat siitä samalla lisää energiaa.

5. Unohda sellaiset ajatukset, joiden mukaan sinun on pakko tehdä jotain. Sellainen on esimerkiksi tarve siivota koti putipuhtaaksi ennen kuin kotiisi voi tulla vieraita. Tällä tavalla sinulle jää enemmän energiaa.

Jotta voisit muuttaa toimintojasi parhaiten, aloita ensin kohdilla 1 ja 4. Nämä kaikki kohdat kohottavat mielialaasi, jolla on paljon tekemistä sen kanssa, kuinka energiseksi tunnet olosi.

artikkelin avainsanat:
hyvinvointi lifestyle terveys