YouTube
12:10 - 01.04.2017 / viihde / Johan Ekroth
Tämä mies on koura-automaattien pahin painajainen

Koura-automaatti on yksi klassisimmista laitteista, jolla voi yrittää napata kömpelön kouran avulla itselleen automaatista jonkin tuotteen. Yksi tällaisista tuotteista, joita automaateissa on, ovat pehmolelut.

Useimmat meistä saattavat pitää koura-automaatteja huijauksina, sillä tuotteiden poimiminen kouran avulla mielletään jopa mahdottomaksi. Kiinalainen Chen Zhitong osoittaa kuitenkin väitteet vääriksi, sillä hän itse onnistui nappaamaan kouralla yli 15 000 pehmolelua vuodessa YouTube-videon mukaan [lähde].

Zhitong kokeili ensimmäisen kerran koura-automaattia muutama vuosi sitten, kun hän halusi kuluttaa aikaansa ostoskeskuksessa. Hän innostui automaatista ja alkoi käyttämään sitä joka kerta, kun hän oli kyseisessä ostosparatiisissa, jossa hänestä tuli suorastaan julkkis.

Koura-automaattien omistajat ovat myös kuulleet miehen taidoista ja he eivät ole asiasta kovin innoissaan. 35-vuotiaalle Zhitongille on tarjottu jopa ilmaisia lounaita, jotta hän lopettaisi automaattien käytön. Hiljattain Zhitong lahjoitti 1000 pehmolelua sairaaloille ja kouluille.

artikkelin avainsanat:
nettivideot oudoimmat