futureimagebank
11:07 - 28.07.2013 / viihde / OR
Vuosikymmeniä kerrotulle kauhutarinalle vihdoin selitys

Englannissa sijaiseva Cannock Chase on tunnettu paranormaaleista ilmiöistään, sillä metsäisellä ja harvaan asutulla seudulla on vuosikymmenten saatossa havaittu niin ufoja kuin ihmissusiakin.

Eräs seudulla tunnettu legenda liittyy metsissä liikkuvaan olioon, joka näyttää isokokoisen ihmisen ja sian ristisiitokselta, ja josta on tehty silminnäkijähavaintoja jo 1940-luvulta lähtien. Birmingham Mail [lähde] raportoikin nyt aiheesta kirjan kirjoittaneen Lee Brickleyn selvittäneen sikamiehen alkuperän.

UFOs, Werewolves and The Pig-Man: a veritable A to Z of The Chase’s weird and wonderful -kirjan kirjoittanut Brickley paneutui alueen outoihin ilmiöihin kymmenen vuoden ajan ja sai yhteydenottoja useilta sikamiehen nähneiltä ihmisiltä. Eräs nainen kuvaili nähneensä mudassa polvillaan olleen miehen, jolla oli housut ja bleiseri, muttei paitaa. Miehen naama oli pahasti epämuodostunut ja hänellä näytti olevan nenän sijasta kärsä.

Sikamiehen kohdannut pariskunta puolestaan kertoi, että he törmäsivät olentoon, jolla oli pituutta yli 210 senttiä, ja niin ikään ihmisen vartalo, vaatteet ja sian pää. Pariskunta otti kiireesti etäisyyttä olioon ja kuuli autolleen paetessa sikamiehen vinkuvan äänekkäästi.

Leen tutkimukset saivat yllättävän käänteen, kun häntä lähestyi sähköpostitse mies, jonka isoisä oli toiminut sodan aikana alueella armeijan palveluksessa. Kävi ilmi, että isoisälle ja muutamalle muulle sotilaalle oli annettu tehtäväksi levittää paikallisten asukkaiden keskuuteen huhua alueella liikkuvasta sian ja ihmisen yhdistelmästä. Tarkoituksena oli pitää siviilit poissa armeijan hallinnassa olevalta alueelta.

Vaikka tapaus vaikuttaa selvitetyltä, havaintoja sikamiehestä tulee edelleen viikottain. Brickley kertoo suhtautuvansa olion olemassaoloon avoimin mielin, mutta on myös sitä mieltä, ettei kaikkia silminnäkijähavaintoja voi ottaa todesta.

- Herran pieksut! Olen nähnyt sikamiehen, mutta hän oli enemmän ihmisen kaltainen. PS: Muistan myös ohjanneeni kerran avaruusalusta, sähköpostia Brickleylle lähettänyt nainen kertoo viestissään.

artikkelin avainsanat:
paranormaali