Lidl
18:10 - 28.04.2021 / viihde / Findance
Lidl ja Makia aloittavat yhteistyön - tavoitteena tukea lasten ja nuorten urheiluharrastusta

Lidl ja Makia aloittavat yhteistyön. Tavoitteena on kannustaa suomalaisia tulevan kesän urheiluhuumaan, ja samalla tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten urheiluharrastusta. Myyntiin on tulossa uniikkeja tuotteita, joita tulee vain rajoitettu erä.

Lidlille on tärkeää elää mukana suomalaisten arjessa. Päivittäistavarakauppa on jatkuvasti kosketuksissa ihmisten elämän tärkeisiin osa-alueisiin, mutta on yhtä tärkeää valita yhteistyökumppaneiksi sellaisia organisaatioita, joilla on samanlaista rohkeutta ja asennetta kuin Lidlillä. Vaatebrändi Makia on katumuodin edelläkävijä, josta asennetta löytyy.

- Hyvällä yhteistyöllä jätetään suomalaisiin hyvä jälki. Lidliin on tulossa myyntiin jotain erityistä, mutta kerromme asiasta enemmän lähempänä lanseerausta eli kesäkuun alkupuolella. Mielestämme Makia on uskottava katumuodin vaatebrändi, jonka kanssa asenteemme kohtaavat. Siksi olemme päättäneet tehdä yhteistyötä Makian kanssa, kertoo Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström.

Tuotteet tulevat myyntiin kesäkuussa, jolloin aiheesta tiedotetaan tarkemmin. Myyntiin on tulossa uniikkeja tuotteita, joita on vain rajoitettu erä.


Tuotteiden myynnistä lahjoitus vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille

Vähävaraisten perheiden lapset ja nuoret kaipaavat tukea liikunnalliseen harrastamiseen, joka on yhä tärkeämpää koronavuoden jälkeen. Liikunta ja yhdessä tekeminen on erityisen tärkeää lapsille ja nuorille. Lidlin ja Makian yhteistyön tavoitteena on kerätä varoja jääkiekkoa harrastaville lapsille ja nuorille. Tavoitteena on, että mahdollisimman monella vähävaraisen perheen lapsella on mahdollisuus harrastaa. Lahjoituskohteeksi valikoitui Jääkiekkoliiton alainen Finkey Foundation.

Jääkiekko on kiinnostava urheilulaji Suomessa, ja jokaisella lapsella tulisi olla halutessaan mahdollisuus harrastaa lajia. Lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta osan Jääkiekkoliiton Finkey Foundation rahastolle, jonka tavoitteena on rohkaista lapsia ja nuoria jääkiekon pariin perheen tulotasosta riippumatta, ja antaa taloudellista tukea harrastamisen kustannuksiin sitä tarvitseville. Olemme tällä kertaa valinneet Finkey Foundationin, koska näemme että on tärkeää tukea suomalaisille niin läheistä lajia kuin jääkiekko, avaa Forsström.

artikkelin avainsanat:
Finkey Foundation jääkiekko Lidl Makia