SSA Base Helsinki
09:31 - 30.08.2018 / viihde / Findance
Uudenlainen hotellikonsepti SSA Base Helsinki esillä Jätkäsaaren Asuntomessuilla - hotellihuoneen voi ostaa omaksi

Suomalainen SSA Group esittelee Jätkäsaaressa 1. - 9. syyskuuta uuden 440 huoneen SSA Base Helsinki -hotellin, joka valmistuu Helsingin Mannerheimintielle vuonna 2020. Hotellikonsepti tullaan laajentamaan myös muihin Suomen kaupunkeihin.

SSA Basessa lähes kaikki hotellihuoneet ovat yksityisten ihmisten ja pk-yritysten omistamia. Base-huone on sijoitus, jota omistaja voi halutessaan myös itse käyttää virkistäytymiseen tai työntekemiseen.

Jätkäsaaren asuntomessuilla kävijät pääsevät tutustumaan ainutlaatuiseen hotellihuoneeseen. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt huone on Base-huonekonseptin ansiosta mahdollista käyttää kahdessa eri käyttötarkoituksessa, huone taipuu helposti yön hotellikäytöstä päivän toimistotarpeisiin.

Asuntomessuilla vierailijat pääsevät tutustumaan hotellin kahden hengen Smart-huoneeseen ja näkemään mm. miten hotellihuone muuttuu toimistohuoneeksi muutamassa sekunnissa. Base-hotellissa on tarjolla Smart-huoneiden lisäksi suurempia neljän hengen Large-huoneita.

Monet sijoittajat ovat kiinnostuneet huoneen ostamisesta perinteisen asuntosijoittaminen vaihtoehtona johtuen hotellimarkkinan tarjoamasta korkeimmista tuottomahdollisuuksista. Sijoittajia houkuttelee myös base-huoneen omistamisen helppous ja mahdollisuus käyttää Base-hotellia halutessaan itse. Hotellin 440 huoneesta onkin jo noin 250 myyty.

- Asuntomessut on loistava tilaisuus esitellä uutta hotellikonseptiamme, joka vastaa maailman muuttuneisiin majoitus- ja toimitilatarpeisiin sekä tuo uudenlaisen omistamisen mallin. Haluamme luoda SSA Basesta omistajiensa näköisen. Messuvieraiden mielipiteet ja palaute ovat meille tärkeitä, SSA Groupin perustajat Hannu Holma ja Tommi Saari korostavat.

artikkelin avainsanat:
keksinnöt SSA Base Helsinki