Ubisoft
04:10 - 04.07.2022 / pelit / Findance
Nintendo Switch: Mario + Rabbids Sparks of Hope ilmestyy lokakuussa 2022

Mario + Rabbids Sparks of Hope ilmestyy Nintendo Switch -pelikonsolille 20. lokakuuta 2022.

Yksinoikeudella Switchille julkaistava Mario + Rabbids Sparks of Hope on värikäs pelikokemus, jossa yhdistyvät toiminta ja taktiikka, kun Mario ja hänen ystävänsä yrittävät torjua pahan kosmisen uhan, Cursan. Mario ei suinkaan pärjää yksin, vaan hänen seuraansa liittyy monia ystäviä. Mukana on rakastettuja hahmoja, kuten veli Luigi ja prinsessa Peach, sekä Rabbid Peach ja Rabbid Mario. Jopa arkkivihollisena pidetty Bowser liittyy Marion seuraan taistelussa mahtavaa uhkaa vastaan.

Pelimekaniikassa yhdistyvät vuoropohjaiset strategiset taistelut ja reaaliaikaiset toimintakohtaukset. Innovatiivinen pelisysteemi tekee pelaamisesta vaihtelevaa, hauskaa ja myös sopivan hassua aitoon Rabbids-tyyliin. Hahmot voivat käyttää erilaisia erikoiskykyjä ja hyödyntää suojia taisteluissa, joissa suoraviivainen lähestymistapa ei välttämättä ole paras mahdollinen. Omien kumppaneiden avun hyödyntäminen on myös keskeinen osa mukaansatempaavaa taktiikkaa. Ainutlaatuinen pelityyli sopii sekä genren veteraaneille että täysin uusille pelaajille.

Ahne vihollinen Cursa pyrkii imemään kaiken galaksin energian, jota Cursa hakee metsästämällä vitsauksia. Nämä puolestaan muodostuvat Luma-olentojen ja Rabbidien liitosta. Pelastaakseen säkenöinnit pelaajan on löydettävä ne ennen Cursaa ja saatava ne mukaan viimeiseen taisteluun. Keräämällä pyhiä esineitä Mario ja hänen joukkonsa vahvistuvat ja saavat uusia kykyjä. Hahmojensa tason nostamisen lisäksi pelaajat voivat myös yhdistellä erilaisia kasaesineitä avatakseen ainutlaatuisia erikoiskykyjä. Koska jokaisella säkenöinnillä on omat kykynsä, niiden luovalla käytöllä pelaajat saavat ensiluokkaista apua vihollista vastaan.


Matkustaessaan läpi galaksin pelaaja voi tutkia eri planeettoja, tavata kiehtovia olentoja ja suorittaa jännittäviä tehtäviä. Samalla pelaaja vapauttaa olentoja Cursan uhasta ja vaikutuksesta. Lisäksi kohdataan Mario- ja Rabbids-pelimaailmoista tuttuja hahmoja ja joukko muita yllättäviä vihollisia.

Esimakua videosta alta: