Nintendo
22:10 - 11.02.2020 / pelit / Findance
Nintendo Switch -peliuutuudet viikolla 7 / 2020 - mm. Glass Masquerade 2: Illusions, Florence ja Darksiders Genesis

Nintendo eShop tarjoaa tällä viikolla ostettavaksi seuraavat Nintendo Switch -uutuuspelit:

10.02. Help Me Doctor

10.02. Top Run

11.02. Tilt Pack

11.02. Cosmonauta

11.02. Dead Cells: The Bad Seed Bundle

Tutki rentouttavaa arboretumia, kahlaa myrkkysuolla ja kukista uusi pomo kehityksen varhaisvaiheen pelisisällössä, jonka tarkoituksena on laajentaa Dead Cells -maailmaa ja lisätä vaihtelua uusiin pelikertoihin pelaajille, jotka haluavat tukea pelin kehitystyötä.

13.02. Florence

25-vuotias Florence Yeoh tuntee jämähtäneensä paikoilleen. Hänen elämänsä on työn, nukkumisen ja jatkuvan somessa roikkumisen loputonta rutiinia. Mutta eräänä päivänä hän tapaa sellisti Krishin, minkä jälkeen hän näkee maailman uusin silmin.

13.02. Glass Masquerade 2: Illusions

Glass Masquerade 2: Illusions on unenomainen kokoelma taiteellisia palapelejä, jotka voi koota kaikessa rauhassa. Sukella abstraktien ja fantastisten kuvien kaninkoloon, ja ratkaise unia ja arvoituksia kokoamalla lasimaalauksia. Ihastele barokkityylisiä kuvauksia 1900-luvun mielikuvituksen tuotteista tehtävissä, jotka ovat monipuolisempia ja haastavampia kuin alkuperäisessä pelissä.

13.02. Super Loop Drive

13.02. Rise of Insanity

In Rise of Insanity, as a doctor of psychology you will explore the darkest recesses of the human mind. Overcome your fear to find the truth behind the tragedy that has befallen your family.

13.02. Goblin Sword

14.02. Snack World: The Dungeon Crawl - Gold

14.02. Darksiders Genesis

DARKSIDERS GENESIS on toimintaseikkailupeli, jossa raivataan tie läpi Helvetin aseet paukkuen ja miekat heiluen. Genesis tarjoaa pelaajilleen ensi kertaa katsauksen DARKSIDERS-maailmaan ennen alkuperäisen pelin tapahtumia. Se esittelee myös neljännen ja viimeisen ratsastajan nimeltä STRIFE sekä yhteispelin ensimmäistä kertaa sarjan historiassa.

14.02. Kitty Maestro

14.02. The Incredible Adventures of Super Panda

A sinister decay has gripped Panda land. Super Panda embarks on an epic quest to find the source of the rot and save his beloved homeland. Join the Incredible Adventures of Super Panda on a gripping adventure to save his homeworld.

14.02. Speed Dating for Ghosts

Branching dialogue! Hard choices! A cemetery's worth of phantoms, wraiths, and poltergeists lookin' for love in all the blight places.

14.02. Speedway Racing

14.02. Reed Remastered

16.02. Go! Fish Go! + Characters pack bundle