Warner Bros. Pictures
11:10 - 29.01.2020 / elokuvat / Findance
Netflix nyt: supersankarikomedia Shazam! - 14-vuotias poika muuttuu aikuiseksi supersankariksi
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

DC Comics -supersankarisarjakuviin perustuva Shazam! on nyt katsottavissa Netflix-suoratoistopalvelussa.

Ruotsalaisen David F. Sandbergin (Annabelle: Creation) ohjaama komediallinen supersankarielokuva kertoo nimensä mukaisen, Zachary Levin esittämän DC-supersankarin syntytarinan.

Levin rinnalla elokuvassa nähdään Asher Angel Billy Batsonina sekä Mark Strong superroisto tohtori Thaddeus Sivanana.

Leffan muita tähtiä ovat mm. Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Djimon Hounsou, Michelle Borth ja Meagan Good.

"Meissä kaikissa elää supersankari, jonka valloilleen päästäminen vaatii vain hiukkasen taikaa. Billy Batsonin tapauksessa tämä tarkoittaa, että lausumalla yhden sanan – SHAZAM! – tämä 14-vuotias katujen kasvatti voi muuttua aikuiseksi supersankari Shazamiksi (Levi) muinaisen velhon taian ansiosta.

Sydämeltään yhä lapsena, mutta ulkoiselta olemukseltaan jumalallisena hahmona, Shazam rellestää tänä aikuisempana versiona itsestään tekemällä niin kuin kuka tahansa teini tekisi saadessaan supervoimia; pitämällä hauskaa niiden avulla! Voiko hän lentää? Onko hänellä röntgenkatse? Voiko hän ampua salamoita käsistään? Voiko hän lintsata yhteiskuntaopin kokeesta? Shazam ryhtyy testaamaan kykyjensä äärirajoja lapsenomaisella innolla ja uhkarohkeudella. Mutta pian hänen täytyy oppia hallitsemaan nämä kykynsä taistellakseen tohtori Thaddeus Sivanan käskyttämiä pahan joukkoja vastaan."

Netflix lisäsi hiljattain 39 elokuvaa, katso lista täällä.

Katso Shazam!-suomitraileri alta: