Alamy / AOP
09:10 - 04.01.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat - tammikuu 2020

Viaplay lisää valikoimaansa tammikuussa 2020 mm. seuraavat elokuvat:

1.1. Stan & Ollie - ohukainen ja paksukainen (USA 2018, komedia / draama)

Maailmankuulu komediakaksikko Stan Laurel ja Oliver Hardy, tutummin Ohukainen ja Paksukainen kiertää 50-luvun sodanjälkeisessä Britanniassa viihdyttämässä yleisöä vielä viimeisen kerran.

2.1. Lords of Chaos (Ruotsi / UK 2018, kauhu / draama)

Tarina norjalaisen black metalin pahamaineisimmista bändistä, jota kiinnosti julkisuus, kirkkojen polttaminen ja murha: MAYHEM.

3.1. Näin koulutat lohikäärmeesi 3 (USA 2019, animaatio)

Kuinka koulutat lohikäärmeesi 3 on nuoren viikingin ja hurjan lohikäärmeen ystävyydestä alkunsa saaneen tarinan viimeinen osa. Trilogian päätösosassa Hikotus ja Öystilän nuoret ovat jo niin aikuisia, että he toimivat heimonsa pääsotureina. Hankaluuksia tuottavat sekä kuvioihin ilmestyvä harvinainen Valkea raivo -naaras että kylää uhkaava ennennäkemätön vaara. Hikotus ja Hampaaton lähtevät etsimään kätkettyä valtakuntaa, jonka rauhaan johdattaa kaikki maailman lohikäärmeet.

DreamWorks Animationin odotettuun uutuuselokuvaan huipentuu yksi animaatioiden historian menestyksekkäimmistä elokuvasarjoista: Näin koulutat lohikäärmeesi 3 on yllätysten täyttämä tarina kasvamisesta, rohkeuden löytämisestä ja siitä, miten rakkaista asioista irti päästäminen on kaikkein vaikeinta.

5.1. Van Gogh - Ikuisuuden porteilla (Ranska 2019, draama)

Tarina keskittyy taiteilijan viimeisiin vuosiin ja kauteen Ranskan Arlesissa. Matkaa etelän kauniiseen valoon ja väreihin sävytti van Goghin oman mielenterveyden järkkyminen. Willem Dafoe tähdittää.

7.1. The Poison Rose (USA 2019, mysteeri / trilleri)

Carson Phillips ryhtyy selvittämään tavanomaiselta vaikuttavaa kadonneen henkilön mysteeriä, mutta tapaus paljastuukin melkoiseksi vyyhdiksi useita rikoksia, epäiltyjä ja ruumiita. Morgan Freeman ja John Travolta tähdittävät.

8.1. Rambo: First Blood Part II (USA 1985, toiminta / seikkailu)

Rambo vapautuu vankilasta suorittaakseen salaisen tehtävän. Hän lähtee vastentahtoisesti Vietnamiin pelastamaan amerikkalaissotilaita, jotka ovat olleet vangittuina sodasta lähtien.

9.1. Kaikki tietävät (Ranska 2018, rikos / draama)

Laura matkustaa perheineen Buenos Airesista kotikyläänsä Espanjaan osallistuakseen sisarensa häihin idyllisellä viinitilalla. Juhlat saavat kuitenkin odottamattoman käänteen. Penelope Cruz ja Javier Bardem tähdittävät.

10.1. Green Book (USA 2018, draama)

Oscar-ehdokas Viggo Mortensen (The Lord Of the Rings -trilogia) ja Oscar-voittaja Mahershala Ali (Moonligh, Hidden Figures) tähdittävät tarinaa tosiystävyydestä, joka ylittää 1960-luvun alun rotuun ja yhteiskuntaluokkaan liittyvät rajoitteet.

Elokuvassa Tony Lip (Mortensen), ovimies Bronxista, saa työn Dr. Don Shirleyn (Ali) autonkuljettajana. Don Shirley on tummaihoinen maailmanluokan pianisti, jonka konserttikiertue ulottuu New Yorkista aina Amerikan etelävaltioihin saakka. Kiertuematkallaan Lip ja Shirley luottavat ”vihreään kirjaan”, joka kertoo heille ne harvat paikat, jotka tuolloin olivat turvallisia afroamerikkalaisille.

14.1. Prince Charming - Prinssi urhea (USA 2018, animaatio)

Prinssi Urhea lumoaa tahtomattaan jokaisen naisen jonka hän kohtaa, johtuen lapsena hänen ylleen langetetusta kirouksesta.

15.1. Boy Erased (Australia / USA 2018, draama)

Jared on papin poika konservatiivisessa amerikkalaiskaupungissa. Kun hänen homoutensa paljastuu, hänen vanhempansa pakottavat pojan käännytysterapiaohjelmaan. Russell Crowe ja Nicole Kidman tähdittävät.

15.1. Rambo III (USA 1988, toiminta / seikkailu)

Rambon ystävä, eversti Trautman on joutunut neuvostojoukkojen vangiksi Afghanistanissa. Joten Rambo joutuu vastentahtoisesti pelastusretkelle.

16.1. The Deer Hunter - Kauriinmetsästäjä(USA 1978, draama)

Kaveriporukka jättää pienen teollisuuskaupungin taakseen sotiakseen Vietnamissa. Ketkä selviävät, ketkä palaavat kotiin ja keistä tulee hulluja?

17.1. If Beale Street Could Talk (USA 2018, draama / romantiikka)

Parhaan naissivuosan Oscarilla palkittu If Beale Street Could Talk on 1970-luvun Harlemiin sijoittuva sijoittuva, kaunis rakkaustarina, joka perustuu James Baldwinin romaaniin ”Jos tämä katu osaisi puhua”. Elokuvassa lapsuudenystävät 19-vuotias Tish ja 22-vuotias Fonny ovat menneet kihloihin ja odottavat ensimmäistä lastaan. Heidän onnensa kuitenkin murskautuu, kun Fonny pidätetään ja tuomitaan vankilaan rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt.

Elokuvan on ohjannut Barry Jenkins, ja pääosissa nähdään Kiki Layne sekä Stephan James. Tishin äitiä näytellyt Regina King palkittiin roolisuorituksestaan parhaan naissivuosan Oscarilla sekä Golden Globe -palkinnolla.

artikkelin avainsanat:
Viaplay