Nintendo
16:10 - 11.12.2019 / pelit / Findance
Nintendo Switch -peliuutuudet viikolla 50 - mm. Cardpocalypse, Dead End Job ja retro-klassikko Frogger

Nintendo eShop tarjoaa tällä viikolla ostettavaksi seuraavat Nintendo Switch -uutuuspelit:

10.12. Football Manager 2020 Touch

10.12. Call of Juarez: Gunslinger

10.12. Shovel Knight: King of Cards

Vedä jalkaan King Knightin kullatut saappaat ja lähde kaikkein suurimpaan ja ylväimpään Shovel Knight -peliseikkailuun! Loiki eteenpäin, taklaa viholliset, hanki uusia alamaisia ja taktikoi tiesi esiosan läpi ja korttikuninkaan valtaistuimelle!

10.12. Shovel Knight: Showdown

Astu loputtomien taisteluiden maailmaan! Kohtaa kaverisi neljän ritarin paikallismoninpelissä ja rymistele jalokivien perässä. Voit myös valita lempihahmosi ja pureutua Story Moden tarinaan. Opettele kaikki liikkeet, tutki valtavaa paikkojen ja esineiden kirjoa ja löydä uusia paljastuksia.

10.12. Riverbond

10.12. Fishing: Barents Sea Complete Edition

12.12. Jamestown+

12.12. GENSOU Skydrift

12.12. SuperEpic: The Entertainment War

Liity pesukarhun ja laaman mukaan matkalle pelastamaan videopelit sellaisina kuin tunnemme ne! Pelikokemus on epälineaarinen ja nopeatempoinen ja siihen kuuluu tutkimista ja komboihin perustuvia taisteluita parhain asein pahaa Regnantcorpia vastaan.

12.12. Tour

12.12. Cardpocalypse

Hanki ystäviä, pelaa korteilla, vääristele sääntöjä, ryhdy Mega Mutant Power Pets -mestariksi ja yritä pelastaa maailma tässä 90-luvun lapsuudesta kertovassa yksinpelattavassa roolipelissä. Ensimmäisenä koulupäivänään kaikkien rakastama keräilykorttipeli kielletään Dudsdale Elementaryssä 10-vuotiaan Jessin takia, mikä pakottaa lapset viemään korttitaistelunsa maan alle. Ongelmia ilmenee, kun pelin mutantit hyökkäävät oikeaan maailmaan ja Jessin täytyy ystäviensä kanssa pysäyttää heidät.

12.12. Arcade Archives Frogger

12.12. BQM -BlockQuest Maker- Complete Edition

13.12. Event Horizon: Space Defense

13.12. Dead End Job

Dead End Job värvää sinut haamunmetsästäjäksi omalaatuisen sekopäiseen maailmaan. Peli on rento, yhteispelinä pelattava kahden ohjaussauvan räiskintä, jonka pelisisältö luodaan proseduraalisesti. Nappaa vain tyhjiösäiliö selkään ja plasma-ase käteen, niin olet valmis normipäivään konttorilla.

artikkelin avainsanat:
Nintendo Nintendo eShop Switch