Sony
10:10 - 19.11.2019 / pelit / Findance
PlayStation 4 -peliuutuudet viikolla 47 - mm. Narcos: Rise of the Cartels, Sniper: Ghost Warrior Contracts ja Shenmue III

PlayStation Store tarjoaa tällä viikolla ostettavaksi seuraavat PlayStation 4 -peliuutuudet:

18.11. Golem

Golemissa astut salaperäiseen satukirjamaailmaan ja muutut seikkailunhaluiseksi lapseksi nimeltä Twine, joka on loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa. Vaikka et pystykään poistumaan sängystäsi toipilasaikana, et koskaan lakkaa uneksimasta ulkomaailman tutkimisesta. Lopulta kuitenkin huomaat, että pystyt luomaan ja hallitsemaan golem-nimellä tunnettuja kiviolentoja, näkemään heidän silmiensä kautta ja ohjaamaan heidän liikkeitään. Hio taitojasi ja kukista Silent Watchin vihamieliset golem-olennot, löydä piilotettuja aarteita ja voimakkaita artefakteja ja tutki kaupunkisi ja perheesi mystisen menneisyyden salaisia yhteneväisyyksiä.

18.11. Atelier Ryza: Digital Deluxe Edition

18.11. Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout

Päähahmo Ryza on tavallinen tyttö. Hän on kyllästynyt elämään pikkukaupungissa ja päättää paeta yhdessä ystäviensä kanssa salapaikkaan juttelemaan haaveistaan ja suunnittelemaan jännittäviä seikkailuja. Eräänä päivänä Ryza päättää ystävineen lähteä kielletylle 'vastarannan saarelle' ensimmäiselle seikkailulleen. Yhdessä alkemistin ja muiden uusien ystävien kanssa he kokevat kesäseikkailun, jota he eivät unohda milloinkaan.

18.11. Kitten’d

Huolehdi söpöistä pennuista - paljon ja paljon söpöjä pentuja! Hanki pisteitä pitääkseen heidät onnellisina ja menettämällä pisteitä kaikesta, mitä he tuhoavat.

19.11. Shenmue III

Pelaa Ryo Hazukina, 18-vuotiaana japanilaisena taistelulajien harrastajana, joka on vannonut kostavansa isänsä kuoleman. Tässä eeppisen Shenmue-sarjan kolmannessa osassa Ryo yrittää selvittää Phoenix Mirrorin mysteeriä. Se on hänen isänsä tappajan tavoittelema artefakti. Matka vie hänet mukaansatempaavalle Kiinan maaseudulle, joka on toimintaa täynnä ja kauniiden maisemien ympäröimä. Ryon seikkailu johtaa hänet kaupunkeihin ja vuoristokyliin, missä hän voi jatkaa koulutustaan, kokeilla uhkapelejä, pelata pelihalleissa ja tehdä osa-aikatöitä samalla, kun hän etsii totuutta Phoenix Mirrorin takaa.

19.11. Shenmue III – Digital Deluxe Edition

19.11. Narcos: Rise of the Cartels

Narcos: Rise of the Cartels kertoo Netflixin hittisarjan tarinan El Patrónin noususta ja tuhosta. Valitse puolesi ja liittoudu DEA:n tai Narcosin kanssa. Tutki sarjasta tuttuja kohteita ja ota rooli käänteentekevissä tapahtumissa ja taisteluissa, mitkä määrittävät ja muokkaavat huumeista käytävää sotaa.

19.11. Cuisine Royale – Starter Bundle [Beta]

19.11. Cuisine Royale – Advanced Bundle [Beta]

19.11. Cuisine Royale – Elite Bundle [Beta]

19.11. Crash + Spyro Triple Play Bundle

19.11. Munchkin: Quacked Quest

Sukella Munchkin: Quacked Questiin ja löydä Steve Jacksonin Munchkin-hittikorttipelin parodia ja huumori uudelleen. Kerää kultaa, heitä vastustajasi (ja ystäväsi) uhrikuoppiin, kerää ankkoja, tapa hirviöitä (luurangoista ruukkukasviin ja jopa plutoniumlohikäärmeeseen) ja saavuta korkein taso voittaaksesi pelin! Huipulla on vain yksi paikka, ja sinä löysit juuri moottorisahan...

20.11. The Curious Tale of the Stolen Pets

20.11. Ultimate 2D Horror Bundle

21.11. Farmer’s Dynasty

Farmer’s Dynasty on enemmän kuin pelkkä maanviljelysimulaattori – tässä pelissä sinun täytyy rakentaa tilasi, kehittää perintöäsi, perustaa perhe, ylläpitää ihmissuhteita ja tietysti hoitaa satoasi.

21.11. Farmer’s Dynasty Deluxe Edition

21.11. Arcade Archives IN THE HUNT

21.11. Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

Koe Asterix-sarjakuvamaailman aivan uusi tarina ja tutki Rooman imperiumin maita ja mantuja. Mukana on tuttuja suosikkihahmoja sekä aivan uusia tuttavuuksia hauskoine nimineen.

21.11. DEEMO -Reborn-

21.11. Titeuf Mega Party

21.11. Trax

22.11. Sid Meier’s Civilization VI

Legendaarisen pelisuunnittelija Sid Meierin alun perin luoma Civilization on vuoropohjainen strategiapeli, jossa pelaaja ryhtyy luomaan imperiumia ja kasvattaa sitä läpi historian eri aikakausien. Valloita uusia maita, tee tutkimusta, kukista vihollisesi ja kohtaa historian maineikkaimmat johtajat silmästä silmään yrittäessäsi rakentaa maailmanhistorian suurinta sivilisaatiota.

22.11. Sniper Ghost Warrior Contracts

Koe puhdasta tarkka-ammuntapelaamista läpi Siperian ankarien maastojen upouudessa sopimuspohjaisessa järjestelmässä, joka kehottaa strategiseen ajatteluun, kun pelaat äänettömänä salamurhaajana kiehtovissa ja uudelleen pelattavissa tehtävissä.

22.11. Train Sim World 2020 Collector’s Edition

22.11. BLAZBLUE CROSS TAG BATTLE Special Edition

22.11. Lost Ember

Tämä henkeäsalpaavan kaunis maailma kätkee sisäänsä menneisyyden salaisuudet, jotka sinun ja kumppanisi on selvitettävä. Lost Ember on tutkimiseen keskittyvä seikkailupeli, jossa pääset pelaamaan kohtaaminasi eläiminä ja tutkimaan maailmaa uusista näkökulmista.

22.11. Stretch Arcade

22.11. Woodle Tree 2: Deluxe+

artikkelin avainsanat:
PlayStation 4 PlayStation Store PS4