EPA / AOP
16:10 - 08.04.2019 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikolla 15 - legendaarinen Shadowgate tekee paluun

Alla viikon 15 Xbox One -peliuutuudet:

9.4. Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

Astu Phoenix Wrightin kenkiin ja koe jännittäviä taisteluita puolustaessasi syyttömiä asiakkaitasi oikeudessa. Pelaa kaikki 14 jaksoa, jotka kattavat kolme ensimmäistä peliä. Nyt yhdessä upeassa kokoelmassa!

9.4. Dangerous Driving

Genreä määrittävän Burnout-sarjan takana olevien luovien lahjakkuuksien Dangerous Driving tuo aggressiivisuuden takaisin kilpa-ajoon ja nostaa menneen hengen uudelle tasolle.

10.4. Vaporum

Vaporum on ruutupohjainen, genren vanhojen klassikkojen inspiroima luolastokomppausroolipeli, jossa on ainutlaatuinen steampunk-asetelma. Keskelle merta, valtavan tornin eteen haaksirikkoutunut sankari joutuu selvittämään millaiseen paikkaan on joutunut, mitä siellä on tapahtunut ja, mikä tärkeintä, kuka hän on.

10.4. Cook, Serve, Delicious! 2

Run your restaurant and pick up shifts in your quest to be the best chef in the world. Delicious dishes, intense gameplay!

11.4. Shadowgate

Shadowgate on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista seikkailupeleistä. Se valtasi pelaajien sydämet tunnelmallisella soundtrackillaan, hengenvaarallisien alueiden läpi navigoimisellaan, lukemattomilla pulmillaan ja niin monella tavalla kuolla, etteivät pelaajat voineet uskoa sitä todeksi.

Tältä Shadowgate näyttää Xbox Onella:

artikkelin avainsanat:
Shadowgate Xbox One