Ubisoft
06:40 - 28.09.2018 / pelit / Findance
Starlink: Battle for Atlas hyödyntää ohjaimeen asetettavia pienoismalleja - PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Ubisoft julkaisee 16. lokakuuta Starlink: Battle for Atlas -avaruusseikkailupelin, joka hyödyntää peliohjaimeen asetettavia fyysisiä pienoismalleja.

PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille ilmestyvässä pelissä seikkaillaan valtavassa galaksissa täynnä uskomattomia paikkoja ja eriskummallisia muukalaisrotuja. Saumaton avaruusmatkailu läpi seitsemän muukalaismaaliman, avaruuden ja näiden planeettojen tuo pelaajan keskelle maailmojenvälistä konfliktia, jossa hurjat taistelut ovat osa isompaa kokonaisuutta.

Värikäs pelimaailma ja sen monet persoonalliset hahmot on suunniteltu myös nuoremmat pelaajat mielessä. Niin peligrafiikassa kuin hahmojen ja erilaisten olentojen tyylissä on hauskaa lupsakkuutta, animaatioelokuvamaista karikatyyrisyyttä ja rutkasti luonnetta. Starlink: Battle for Atlas ei synkistele, vaan suhtautuu avaruustaisteluihinsa letkeällä otteella hauskanpitoa korostaen.

Pelin erikoisuutena ovat peliohjaimeen fyysisesti kiinnitettävät pilotit ja näiden alukset aseistuksineen. Peliohjaimeen kiinnitetty lentäjä- ja alusyhdistelmä siirtyy peliin suoraan sellaisenaan. Osia voi myös vaihtaa niin sanotusti suoraan lennosta, jolloin koko taistelun kulku voi muuttua valitun lentäjä- ja alusyhdistelmän myötä. Myös avaruusaluksen aseistusta voi vaihtaa kesken pelin.

Katso pienoismallien esittelyvideo alta: