action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

CIA:n veteraaniagentilta uskomaton väite Adolf Hitlerin viimeisistä päivistä

09.01.2016 / klo 18:10 / ML / viihde

CIA:n ex-agentti Robert Baer väittää, että hänellä on todisteet siitä, että Hitler ehti paeta toisen maailmansodan lopussa bunkkeristaan, Mirror raportoi [lähde]. Agentin mukaan Adolf Hitler lavasti oman kuolemansa ja pakeni Kanariansaarille.

- Tuntemamme versio on valhe. Jos tutkit FBI:n tiedostoja, koko juttu leviää auki, Baer väittää.

- Me tutkimme historiaa uudelleen, historiaa, jonka luulimme olevan kiveen valettu ja että Hitler kuoli bunkkerissa, mutta mitä syvemmälle menemme, on selvää ettei meillä ole mitään faktoja siihen väittämään, hän jatkoi.

Baerin johtamalla tutkimusryhmällä on pääsy 700 sivuun aiemmin salaista tietoa. Yhdessä Baerin mainitsemissa dokumenteissa sanotaan, että "amerikkalaiset sotilasvirkamiehet eivät ole löytäneet Hitlerin ruumista eikä ole ainuttakaan luotettavaa lähdettä kertomaan, että Hitler on kuollut."

Tutkijaryhmä väittää, että Hitler lavasti kuolemansa kaksoisolennon avulla, sillä venäläisten löytämä ruumis oli tiettävästi 12,7 senttimetriä lyhyempi ja sillä oli pienempi pääkallo.

Baer on myös haastatellut kreikkalaista rakennusmiestä, joka väittää rakentaneensa salaisia tunneleita ja kammioita luostariin Samosissa Kreikassa. Rakennusmies kertoo nähneensä Hitlerin ja muita saksalaisia paikalla toukokuussa 1945, Hitlerin väitetyn kuoleman jälkeen.

Robert Baer vetää History Channelilla ohjelmaa "Hunting Hitler."

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä