futureimagebank
17:53 - 22.07.2013 / viihde / OR
Mies aikoo elää yli kuukauden kuin löytökoira

Manchesterissa asuva eläintenystävä on päättänyt kokeilla, miltä koiratarhaan päätyneistä lemmikeistä oikein tuntuu. Mirror [lähde] kertoo, että 35-vuotias Sean Le Vegan aikoo viettää löytökoiran elämää kokonaiset 35 päivää ja yötä. Koiratarhaan joutuvat koirat nimittäin viettävät siellä keskimäärin tuon verran aikaa.

Le Vegan ottaa haasteen tosissaan, sillä vessakäynteihin ja peseytymiseen on varattu vain tunti päivässä. Mies aikoo myös olla ensimmäiset neljä päivää kokonaan syömättä, aivan kuten vankeuteen joutuvat koirat.

- Ihmiset pitivät minua hulluna, kun sain tällaisen ajatuksen. Tästä tulee kyllä rankkaa. Vessan suhteen tulee totta kai ongelmia, joten olen jättänyt kofeiinin, suolan ja sokerin pois ruokavaliostani, jotta pystyn säilyttämään nestetasapainoni. Ensimmäisinä päivinä en syö mitään ja juon vain vettä, Le Vegan kertoo.

Le Vegan haluaa kiinnittää tempauksellaan huomioon tarhoihin päätyneiden koirien oloihin, sillä ihmiskokeeseen mukaan lähtenyt Manchester and Cheshire Dog´s Home ottaa vastaan jopa 7000 koiraa vuodessa.

Miehen elämää häkissä voi seurata maksullisen nettikameran kautta 5. lokakuuta alkaen ja hän toivookin paikalle sekä julkkiksia että koiranomistajia piristämään päiviään. Tempauksen tuotto ohjataan tietysti hyväntekeväisyyteen.

artikkelin avainsanat:
eläimet hullut jutut