Findance.com
16:10 - 08.07.2024 / maailmalta / Findance
Naista rasittaa: "Poikaystävän ärsyttävä kokkaustapa ajaa minut hulluksi"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Eräs nainen kamppailee sietääkseen poikaystävänsä uskomattoman tavan keittiössä - eikä hän ole varma, mitä tehdä seuraavaksi.

22-vuotiaan naisen mukaan ongelma liittyy ruoan "ruman" ulkonäön jakamiseen, kertoo Mirror.

"Tiedän, että se kuulostaa todella typerältä, mutta minua se vaivaa todella paljon", hän kertoi anonyymisti somessa.

"Rakastan kokata hänen kanssaan tai usein hänelle, haluan aina antaa hänelle enemmän ruokaa ja kauniimman annoksen... Haluan varmistaa, että hän pitää näkemästään ruoastaan."

Nimettömänä pysyvä tyttöystävä väittää itse saavansa aina huonomman näköisen annoksen. Vaikka kyse on joskus vain estetiikasta, hän sanoo, että poikaystävänsä annoksessa on aina enemmän lihaa.

Hän jatkoi: "Hän vertaa aina meidän annoksiamme ja varmistaa, että minä saan ruman annoksen, ja se ärsyttää minua niin paljon, koska en koskaan tee niin hänelle."

Vaikka asia on pieni, nainen ei pääse eroon tunteesta, että se on väärin, ja tämä tapa vaivaa häntä nyt jatkuvasti.

"En usko, että kyse on itse ruoasta, vaan periaatteesta", hän lisäsi.

"En tiedä, miksi se vaivaa minua niin paljon, olenko oikeutettu turhautumiseeni vai onko se vain lapsellista? Kuinka minun pitäisi edetä tästä?"

Somettajien mielipiteet jakautuvat

Anonyymi tunnustus keräsi nopeasti satoja kommentteja, ja lukuisat käyttäjät olivat kahta mieltä poikaystävän toiminnasta.

Yksi henkilö neuvoi: "Kun ihmiset sanovat 'pienillä asioilla on väliä', he tarkoittavat juuri tätä. Lopeta yrittämästä antaa hänelle parasta, kun hän selvästi antaa sinulle vain toisen parhaan."

Toiset taas olivat vakuuttuneita, että valitus oli vitsi. Eräs käyttäjä kirjoitti: "Onko tämä postaus oikea? Olen ollut naimisissa 12 vuotta, enkä ole koskaan ajatellut 'tämä on parempi annos'."

Toinen lisäsi: "Tämä on lapsellinen ongelma, koska olette nuoria."

Vaikka poikaystävän keittiötapa voi tuntua pieneltä asialta, se on aiheuttanut merkittävää turhautumista naiselle. Pienet asiat voivat kasvaa suuremmiksi ongelmiksi, jos niitä ei käsitellä. Olisiko aika keskustella asiasta avoimesti ja löytää ratkaisu, joka tyydyttää molempia osapuolia?

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
ruoka
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!