21:46 - 11.05.2009 / viihde / Findance
BB-Niko kertoo kohutusta tosi-tv-projektistaan - luvassa mm. sänkypuuhia?


kuva: Petri Mast

Kerroimme eilen, että suurella kohulla aloitettu Tuksu-TV lopetettiin jo muutaman päivän jälkeen.

Jo aiemmin Big Brotherista tuttu Niko Saarinen vihjaili Findance.comin haastattelussa, että olisi halukas jatkamaan ohjelmaa.

BB-Niko kertoi jo tällöin, että hänen poikaystävänsä ei välttämättä olisi asiasta kuitenkaan mielissään. Niko on kuitenkin jo tehnyt Hymy-lehden kanssa sopimuksen ja suorat lähetykset hänen olohuoneestaan alkavat niin pian kuin mahdollista

- Poikaystävä ei ole asiasta juurikaan mielissään ja asian tiimoilta käytiin todella kovaa kamppailua (ja lisää varmaan luvassa jatkossa?). Mutta tämän projektin jälkeen suuntaamme varmaankin ulkomaille, joten ehkä tämä motivoi meitä molempia hoitamaan projektin kunnialla loppuun, Niko tuumii Findance.comille.

Aiemmin Niko on julkisesti mollannut Hymy-lehteä, mutta erimielisyydet on nyt sovittu.

- Minulla ja Hymyllä on ollut erimielisyytemme ja asiaa puitiin ehkä hieman liikaa molempien tahoilta julkisesti. Uskon kuitenkin, että yhteistyömme tulee olemaan mutkatonta, sillä minun kanssani on helppo tehdä yhteistyötä siinä kohtaa, kun allekirjoitukset ovat paperissa.

Niko miettii tällä hetkellä, että mitä hän aikoo ohjelmassaan järjestää.

- Minut tuntien luvassa voi olla lähes mitä vain, Niko naurahtaa.

- Tottakai alkoholia tullaan nauttimaan ja tehdään pakolliset rimanalitukset, mutta se ei suinkaan ole koko ohjelman pääsisältö. Tällä hetkellä olen neuvotellut siitä että minulle tullaan laittamaan tatuointi kotona, ehkä hiukset saavat uuden ilmeen, suihkurusketusta, seksivälinekutsut. Oikeastaan kaikki on todella avoinna. Ennen kaikkea haluan avata olohuoneeni spontaanisti suomalaisille, Niko kertoo Findance.comin haastattelussa.

Niko haluaa korostaa sitä, että pitää itseään edelleen aivan tavallisena ihmisenä.

- Pidän itseäni taviksena ja teen ihan tavisjuttuja. Mutta tottakai suurella draamalla ja senhän minä osaan, kuten kaikki varmaan muistavatkin BB-ajoilta.

- Ja tiedä, vaikka tuo kamera ei olisikaan koko aikaa olohuoneessa? Eli vaihtoehdoksi jäisi makuuhuone, Niko vihjaisee Findance.comille.

- Ihan varmana mielenkiinto pysyy yllä koko sovitun ajan. Ja jos hyvin menee, niin tämähän voi jatkua vaikka kuinka pitkään!

artikkelin avainsanat:
BB-Niko Johanna Tukiainen