20:12 - 09.05.2009 / viihde / Findance
BB-Nikon täydellinen takinkääntö - ihastui Johanna Tukiaiseen!


kuva: Petri Mast

Viime vuoden Big Brotherista tuttu Niko Saarinen vieraili eilen Johanna Tukiaisen suorassa nettilähetyksessä hänen olohuoneessaan.

BB-Niko muistetaan kärkkäänä Tukiaisen kritisoijana, mutta nyt hän on tehnyt todellisen takinkäännön ja puhuu kohunaisesta vain hyvää.

- Oon Johannaa dissannut julkisesti mm. BB-talossa, mutta silloin en tuntenut henkilöä. Pakko sanoa, että käsitykseni on muuttunut todella paljon hänestä nyt, kun olemme kasvokkain jutelleet ja tavanneet toisemme. Myönnän, että ennakkoluulot olivat värittäneet mieleni vääristyneeksi hänestä. Minusta jokaisen pitäisi tavata Tuksu kasvokkain, Niko naureskelee Findance.comin haastattelussa.

- Olin lähes viikon itse korkeassa kuumeessa, joten eilen nousi alkoholi todella voimakkaasti päähän, joten pienoinen rimanalitus tehtiin lähetyksessä. Itse annoin todella kärkkäitä mielipiteitä julkisuuden henkilöistä ja otin voimakkaasti kantaa moniin asioihin. Pitää kuitenkin muistaa että olimme todella, todella humalassa.

Kaksikko tanssi ja jutteli esimerkiksi siitä, miten media muokkaa ihmisiä.

- Lauottiin mielipiteet niin Anne-Mari Bergistä, Timo T.A:sta kuin misseistäkin. Minun kantani oli, että kaikki edeltämainitut ovat turhanpäiväisiä ja ilman heitäkin voisi elää. Niin media kuin minäkin, Niko tuumii.

Niko vahvistaa myös huhuja, että Tuksu-TV saattaisi loppua ennenaikaisesti.

- Tuksu-tv:n kohtalo on nyt ilmeisesti hieman vaakalaudalla, sillä Johanna on erittäin loppu sen suhteen, mutta en pistäisi pahitteeksi, vaikka kamera raahattaisiin tänne meille. Olisi ihanaa avata koti koko Suomen nähtäville. Ehdotin asiaa jo poikaystävälleni, mutta toistaiseksi sain ainakin kieltävän vastauksen, Niko naurahtaa Findance.comille.

artikkelin avainsanat:
BB-Niko Johanna Tukiainen