Findance.com
06:10 - 20.11.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Veljenpoika ilmestyi häihin täysin väärin pukeutuneena - Morsian pöyristyi

Mies kertoo menneensä juuri naimisiin, mutta häävastaanotolla tapahtui jotain, jonka jälkeen hänen tuore vaimonsa ei ole puhunut hänelle mitään, raportoi Daily Mail.

Miehen mukaan kaikki oli mennyt hääpäivänä hyvin siihen asti, kunnes hänen tuore vaimonsa oli huomannut häävastaanotolla, että hänen ehdotonta kieltoansa pukeutua hääjuhlaan valkoiseen ei ollut noudatettu.

Juhliin oli saapunut miehen eli sulhasen veljenpoika, joka oli pukeutunut valkoiseen. Kun morsian oli nähnyt tämän, oli hän lähtenyt järkyttyneen näköisenä itkemään vessaan. Mies oli mennyt sinne perässä ja kutsunut tuoretta vaimoaan epävarmaksi ja itsekkääksi. Tilanne oli sen jälkeen räjähtänyt käsistä, ja morsian oli nukkunut hääyön äitinsä luona.

Morsian oli vielä yrittänyt palata vessasta takaisin jatkamaan häiden juhlintaa. Hän oli myös pyytänyt miehensä siskoa lähtemään valkoisiin pukeutuneen lapsensa kanssa pois häistä, jollei lapselle ollut mukana jotain muun värisiä vaatteita kuin valkoisia.

Sulhanen oli suuttunut tästä pyynnöstä ja aikonut poistua häistä itsekin, jos morsian halusi hänen sukuunsa kuuluvan sieltä poistuvan.

Morsian ei ole vieläkään suostunut puhumaan miehellensä mitään näiden tapahtumien jälkeen.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut häät naimisiinmeno oudoimmat