Findance.com
18:10 - 14.09.2023 / maailmalta / Findance
Morsian yllättyi sulhasen mikropeniksestä - Taustalla häijy juoni?

Vaikka useimmat pariskunnat tutustuvat toisiinsa intiimisti ennen avioitumista, jotkut noudattavat perinnettä olla harrastamatta seksiä ennen avioliittoa ja säästävät erityisen hetken hääpäiväänsä.

Eräs pariskunta päätti odottaa, vaikka he eivät ole uskonnollisia. Miehen mukaan hän on kuitenkin "vanhanaikainen".

Nyt morsian uskoo, että tämä ei ollut todellinen syy ja että mies keksi sen välttääkseen paljastamasta hänelle mikropenistaan ennen avioliittoa, kertoo Mirror.

Seurustelivat vuoden ennen kosintaa

Pari seurusteli vuoden ennen kuin mies kosi, ja he menivät naimisiin kuuden kuukauden kihlauksen jälkeen. Morsian ei tiennyt mikropeniksestä ennen kuin he olivat jo häämatkallaan. Kun hääyö viimein koitti, morsiamella oli suuri yllätys.

Nyt hän sanoo tuntevansa itsensä "petetyksi" ja uskoo, että mies piti sen tarkoituksella salassa kunnes he olivat naimisissa. Hän ei tiedä, mitä tehdä, ja on kertonut tarinansa Redditissä pyytäen neuvoja. Hän kirjoittaa: "Aviomieheni halusi odottaa avioliittoon asti seksiä ja yllätti minut mikropeniksellään häämatkalla."

Morsian kuvaa kokemustaan seuraavasti: "Joten, seurustelimme vain kuusi kuukautta. Olemme olleet kihloissa toisen kuusi kuukautta ja juuri lauantaina menimme naimisiin. Palasin kirjaimellisesti häämatkaltani muutama tunti sitten. Mieheni ei ole uskonnollinen, hän vain sanoo olevansa "vanhanaikainen sellaisella tavalla". Yritimme lähestyä toisiamme muutaman kerran, mutta emme koskaan menneet pitkälle. Yritin, mutta hän aina lopetti, kun menimme "liian pitkälle".

"Olenko ahdasmielinen?"

"Joka tapauksessa, siirrytään nykyhetkeen... Olenko minä ahdasmielinen kun tunnen itseni petetyksi siitä, että odotin hääyöhön saakka saadakseni selville, että hän ei todennäköisesti ole niin "vanhanaikainen" kuin sanoo olevansa? En aio nolata häntä, ja rehellisesti en edes tiedä, miten otan aiheen esille."

Hän lisää: "Reagoin kuin mikään ei olisi poikkeavaa ja menin hänen kanssaan eteenpäin, mutta... en tiedä. Tunnen itseni jollain tavalla petetyksi. Ikään kuin minulta olisi piilotettu puolitotuus. Tämä oli odottamatonta, vähintäänkin."