Kaiku Entertainment
22:10 - 27.11.2020 / musiikki / Findance
Lord Est julkaisi pikkujoulubiisin Tappituntuma - "Halusin purkaa turhautumistani vakavaan tilanteeseen huumorin kautta"

Suomireggaen ja -dancehallin oppi-isiin kuuluva Lord Est on julkaissut uuden singlensä Tappituntuma.

Lämpimin reggaetonrytmein keinuva kappale ei voisi juuri olla ajankohtaisempi, onhan sanoitusten keskimmäinen teema koronakriisin aiheuttama läheisyyden kaipuu. Lord Est esittää hauskoin sanankääntein toiveen kaivattuun tappituntumaan pääsemisestä joulunpyhinä ja haaveilee siitä tulevaisuudesta, jossa voimme taas lojua aurinkolomilla ja juhlia täysissä baareissa.

Tappituntuma -kappaleen innoittajana toimi koronaviruksen toinen aalto, joka peruutti keikkasyksyn niin Lord Estiltä kuin useimmilta muiltakin artisteilta.

- Halusin purkaa turhautumistani vakavaan tilanteeseen huumorin kautta. "Tappituntuma" ja sosiaalisuus on ihmisen perustarpeita. Kaikkea ei voi etäistää. Toivon, että tää biisi tuo lohtua tähän poikkeustilaan, hän kertoo.

Lord Est viettää ensi vuonna jo 20. taiteilijajuhlavuottaan, mutta suosio ei osoita hiipumisen merkkejä. Edellinen single LINKO (feat. MEGA-Ertsi) vietti kesällä toista kuukautta Spotifyn Top 50 -listalla.

- Kaipa se on kova palo ja intohimo tähän hommaan, hän pohtii pitkän uransa salaisuutta.

- Tuntuu, että en ole saavuttanut vielä mun huippua. Palataan tähän 30 vuoden kuluttua!

Kuuntele Tappituntuma Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Lord Est Tappituntuma