Adult Swim
10:10 - 28.04.2020 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic tänään: Rick and Morty sekä muita Adult Swim -sarjoja - Robot Chicken, Samurai Jack, Mr. Pickles...

Aikuisille suunnattuja animaatioita sekä live action -sarjoja tuottava Adult Swim saapuu HBO Nordic -suoratoistopalveluun tänään.

Saataville tulee muun muassa Emmy-, Critic’s Choice- ja IGN-palkittu komediasarja Rick and Morty. Dan Harmonin ja Justin Roilandin luomaa sarjaa on nimitetty maailman nerokkaimmaksi animaatioksi (The Guardian) sekä yhdeksi parhaista televisiosarjoista (Vulture), ja se lukeutuu millenniaaliyleisön keskuudessa katsotuimpien sarjojen joukkoon.

HBO Nordicin katsojat ehtivät nyt katsoa sarjan kaudet 1–4 ennen kuin neljännen kauden loput jaksot ilmestyvät myöhemmin tänä vuonna.

HBO Nordicille tulee katsottavaksi myös stop motion -tekniikalla toteutettu animaatiosarja Robot Chicken, joka parodioi erilaisia populaarikulttuurin ilmiöitä. Kausien 1–9 aikana nähdään useita erikoisjaksoja, joiden teemoina ovat esimerkiksi DC-supersankarit, The Walking Dead ja Tähtien sota. Emmy-palkittu satiiri on Seth Greenin ja Matt Senreichin käsialaa ja hupailee viihdemaailman, musiikin ja julkkisten kustannuksella. Robot Chicken -sarjan ääninäyttelijöinä kuullaan ykkösluokan näyttelijöitä: ääniraidalla vierailevat muun muassa Charlize Theron, Scarlett Johansson, Burt Reynolds, Ashton Kutcher, Cameron Diaz ja jopa David Hasselhoff.

HBO Nordicilla nähdään tiistaista alkaen sekä Emmy-palkittu Samurai Jack -sarja että sarjan luojan Genndy Tartakovskyn uusin luomus Primal. Uusi tarina seuraa luolamiestä ja sukupuuttoon kuolemaisillaan olevaa lajia edustavaa dinosaurusta, joiden välille kehittyy odottamaton ystävyys. Vaikuttava sarja luottaa musiikin ja grafiikan voimaan, ja kertoo näihin tukeutuen tarinan kahdesta liittolaisesta, jotka yrittävät selviytyä petollisessa maailmassa. Murheellisten tapahtumien yhdistämistä ystävyksistä tulee toistensa ainoa toivo selviytyä yhteistä vihollista vastaan.

Tiistaina 28.4. HBO Nordicille saapuvat seuraavat Adult Swim -sarjat:

Rick and Morty
Robot Chicken, kaudet 1–9
Mr Pickles, kaudet 1–3
Primal
Samurai Jack, kaudet 1–5
The Jellies, kaudet 1–2
The Shivering Truth, kausi 1
Tigtone, kausi 1