Lars Johnson / Nelonen
14:10 - 10.03.2020 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi: Miia, 23, hehkuu Instagram-kuvissaan - "sekoitus kilttiä ja tuhmaa"

Temptation Island Suomi palaa tv-ruutuihin 18. maaliskuuta. Katso uusien sinkkujen yhteiskuvat täällä.

Yksi tuotantokauden naissinkuista on vantaalainen Miia, 23 - "Mä oon sekoitus kilttiä ja tuhmaa, joten katotaan mihin se teidän kohdalla johtaa".

Positiivinen ja kiltti Miia pitää itseään ymmärtäväisenä ja avarakatseisena. Hänestä löytyy myös se toinen puoli, joka on hyvinkin räväkkä ja välillä jopa hieman holtiton. Miialla on omasta mielestään myös luokattoman huono huumorintaju. Temppareihin tämä pieni viettelijä lähtee pitämään hauskaa avoimin mielin, nauttimaan auringosta ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Miia uskoo osaavansa olla varatuille tukena ja olkapäänä vaikeina hetkinä. Lähihoitajana työskentelevä nainen pitää miehistä jotka ovat optimistisia, rehellisiä, hauskoja ja ymmärtäväisiä. Miian sytyttävät miehet, joiden seurassa on rentoa olla ja joille voi puhua vaikeistakin aiheista. Miehessä täytyy olla myös tietynlaista karismaa, jotta kiinnostus heräisi. Miia on viettänyt melko rauhallista sinkkuelämää nyt vajaan vuoden verran. "Ystävät riittävät hyvin tällä hetkellä, vaikka välillä sitä kaipaakin ihmistä kenen kanssa jakaa arjen ilot ja surut", hän kertoo.

Katso myös TIS-Inkun kuvat täällä.

Alla Miian kuvia Instagramista:Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi


Tilaa matkasi Tallinnaan helposti netin kautta Eckerö Linelta!