Lars Johnson / Nelonen
11:10 - 20.02.2020 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi: tältä kurvikas Inkku näyttää Instagram-kuvissaan - "Mun lempijuoma on viini - 24 senttii uppoo helposti ja nopeesti"

Temptation Island Suomi palaa tv-ruutuihin 18. maaliskuuta. Katso uusien sinkkujen yhteiskuvat täällä.

Yksi tuotantokauden naissinkuista on espoolainen Inkku, 23 - "Mun lempijuoma on viini – 24 senttii uppoo helposti ja nopeesti".

Sosiaalinen, itsevarma ja huumorintajuinen Inkku jännittää hyvin harvoin mitään tilanteita. Hyvä ja näyttävä vaatetyyli on Inkulle tärkeää; hän rakastaa shoppailua. Myös oma hyvinvointi ja se, että onnellisuus lähtee itsestä, ovat Inkulle elämän peruspilareita. Tällä hetkellä Inkku kokeekin olevansa onnellinen. Temppareihin Inkku lupaa tuoda hauskaa, positiivista ja hyvää seuraa.

Sinkkuna Inkku on ollut hieman yli vuoden. Vaikka hän on nauttinut sinkkuelämästä, hän on pikku hiljaa alkanut tuntea olevansa valmis johonkin pysyvämpään. Inkku pitää miehistä joilla on nätti hymy ja näyttävät, katseen kiinnittävät silmät. Tatuoinnit ovat plussaa ja tietysti hyvä vaatetyyli. Miehen pitäisi myös saada Inkku nauramaan, ja miehen kanssa pitäisi pystyä hassuttelemaan. Unelmien mies olisi itsevarma, positiivinen, hyvä keskustelukumppani ja luottotyyppi, joka olisi sekä paras kaveri että kumppani.

Alla Inkun kuvia Instagramista:

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Inkku (@inkkumoi) jakama julkaisu


Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi


Tilaa matkasi Tallinnaan helposti netin kautta Eckerö Linelta!