HBO
08:10 - 18.02.2020 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic aloittaa 17.3. minisarjan The Plot Against America - Winona Ryder ja Zoe Kazan tähdittävät

HBO Nordic aloittaa 17. maaliskuuta uuden 6-osaisen minisarjan The Plot Against America

Philip Rothin samannimiseen kirjaan perustuva sarja tarkastelee Amerikan kuvitteellista, vaihtoehtoista historiaa New Jerseyssä asustavan työväenluokkaisen juutalaisperheen näkökulmasta, kun he seuraavat muukalaisvihamielisen lentäjäsankari Charles Lindberghin poliittista nousua maansa presidentiksi ja kansakunnan kääntymistä kohti fasismia.

Toisen maailmansodan aikaan sijoittuva sarja alkaa vuoden 1940 presidentinvaaleista, kun istuvan presidentti Franklin Rooseveltin haastaakin yllättäen poliittisten piirien ulkopuolelta tuleva ehdokas. Charles Lindbergh on saavuttanut suuren kansansuosion tarunhohtoisella yksinlennollaan Atlantin yli 13 vuotta aikaisemmin, ja moni amerikkalainen pitää häntä yhtenä maan suurimmista sankareista.

Vaalit muuttuvat juutalaisväestön kannalta ahdistaviksi, kun selviää, että Lindbergh näkee Amerikan juutalaiset sodanlietsojina ja maanpettureina. Juutalaisvastaisuus ja muukalaisviha alkavat levitä kansalaisten keskuudessa. Muuttunut ilmapiiri ja Lindberghin vaalikampanja mullistavat New Jerseyssä asuvan Levinin perheen elämän.

Sarjaa tähdittävät Winona Ryder, Zoe Kazan, Morgan Spector, Anthony Boyle, Azhy Robertson, Caleb Malis ja John Turturro (kuvat nimiä klikkaamalla).

Katso The Plot Against America -traileri alla: