EPA / AOP
17:10 - 10.02.2020 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikko 7 / 2020 - mm. Darksiders Genesis, Underhero ja Glass Masquerade 2: Illusions

Xbox One -peliuutuudet tällä viikolla:

12.2. Reed Remastered

12.2. Project Starship

12.2. The Adventures of 00 Dilly

12.2. Outbreak: Epidemic

12.2. Super Mega Space Blaster Special Turbo

A modern take on the retro arcade shooter. Super Mega Space Blaster Special Turbo is a fast-paced frantic blast of a shoot 'em up (shmup) with loads to unlock and leaderboards to climb.

14.2. Glass Masquerade 2: Illusions

Glass Masquerade 2: Illusions on unenomainen kokoelma taiteellisia palapelejä, jotka voi koota kaikessa rauhassa. Sukella abstraktien ja fantastisten kuvien kaninkoloon, ja ratkaise unia ja arvoituksia kokoamalla lasimaalauksia. Ihastele barokkityylisiä kuvauksia 1900-luvun mielikuvituksen tuotteista tehtävissä, jotka ovat monipuolisempia ja haastavampia kuin alkuperäisessä pelissä.

14.2. Spaceland

An incredibly dynamic turn-based strategy that brings back to life the traditions of old-school sci-fi tactics.

14.2. Underhero

Underhero on tasohyppelyroolipeli, jossa valittu sankari on epäonnistunut, ja pahan kuninkaan alamainen ottaa vastahakoisesti hänen paikkansa uutena sankarina. Kukista vihollisia ajoitukseen perustuvissa taisteluissa, tutki maita ja mantuja, haasta omalaatuisia päävastustajia ja pelasta Chestnutin kuningaskunta omalta pahalta pomoltasi, Mr Stitchesiltä!

14.2. Darksiders Genesis

DARKSIDERS GENESIS on toimintaseikkailupeli, jossa raivataan tie läpi Helvetin aseet paukkuen ja miekat heiluen. Genesis tarjoaa pelaajilleen ensi kertaa katsauksen DARKSIDERS-maailmaan ennen alkuperäisen pelin tapahtumia. Se esittelee myös neljännen ja viimeisen ratsastajan nimeltä STRIFE sekä yhteispelin ensimmäistä kertaa sarjan historiassa.