EPA / AOP
15:10 - 13.01.2020 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikko 3 / 2020 - mm. Darwin Project ja Dragon Ball Z: Kakarot

Xbox One -peliuutuudet tällä viikolla:

14.1. Darwin Project

Darwin Project on intensiivinen 10 pelaajan battle royale -peli, joka kiidättää pelaajat Kanadan lumisille Kalliovuorille. Pelaajien on ensin opittava selviytymään kylmyydestä nuotioita rakentamalla ja lämpimiä vaatteita valmistamalla. Sitten on aika etsiä vihjeitä, virittää ansoja ja metsästää muita kilpailijoita. Tavoitteena on olla viimeisenä pystyssä, ja siihen eloonjäämistaisteluun pelaajat hyödyntävä niin taistelu-, rakennus- ja jäljitystaitojaan kuin persoonallisuuttaan.

17.1. Far-Out

Far-Out on retrofuturistinen FPS-selviytymisseikkailu täydellä tekemisen vapaudella ja lukuisilla vaihtoehtoisilla lopuilla.

17.1. Hovership Havoc

Hovership Havoc is a sci-fi roguelite twin stick shooter with 3rd person boss battles. Choose from 1 of 4 hoverships and blast through randomly generated levels to reach the giant robotic boss battles!

17.1. Dragon Ball Z: Kakarot

Koe uudelleen Gokun ja muiden Z-taistelijoiden tarina DRAGON BALL Z: KAKAROT -pelissä! DRAGON BALL Z:ssa voit taistella, kalastaa, syödä ja treenata Gokun, Gohanin, Vegetan ja muiden kanssa, kun et ole mukana eeppisissä taisteluissa. Tarinan edetessä avaat uusia alueita ja koet uusia seikkailuja sekä muodostat vahvoja siteitä muiden DRAGON BALL Z -sankareiden kanssa

artikkelin avainsanat:
Xbox One