EPA / AOP
18:10 - 09.12.2019 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikolla 50 - Avicii saa oman pelin ja paljon muita uutuuksia

Xbox One -peliuutuudet tällä viikolla:

10.12. Shovel Knight Showdown

Astu loputtomien taisteluiden maailmaan! Kohtaa kaverisi neljän ritarin paikallismoninpelissä ja rymistele jalokivien perässä. Voit myös valita lempihahmosi ja pureutua Story Moden tarinaan. Opettele kaikki liikkeet, tutki valtavaa paikkojen ja esineiden kirjoa ja löydä uusia paljastuksia.

10.12. Rift Keeper

Embark on your journey, travel through rifts and restore the balance as the Rift Keeper in this handcrafted 2D roguelite platformer with challenging, fast-paced action gameplay.

10.12. Shovel Knight: King of Cards

Vedä jalkaan King Knightin kullatut saappaat ja lähde kaikkein suurimpaan ja ylväimpään Shovel Knight -peliseikkailuun! Loiki eteenpäin, taklaa viholliset, hanki uusia alamaisia ja taktikoi tiesi esiosan läpi ja korttikuninkaan valtaistuimelle!

10.12. AVICII Invector

Liidä laulumelodioiden halki, selätä jokainen feidi ja iske jokaista tahtia AVICIIn 25 suurimmassa hitissä, kun koet lumoavan rytmitoimintakokemuksen – AVICII Invectorin.

11.12. Headliner: NoviNews

Award-winning adventure where you control national news. Watch the city change day by day and influence lives of 4 main characters. Multiple different endings!

11.12. Ultimate Racing 2D

The ultimate top-down racing game, with 35 racing classes, over 45 visual stunning tracks, career mode, championship mode and local multiplayer.

11.12. Metaloid : Origin

Metaloid: Origin is a wonderful action platform game full of colors and explosions.

11.12. STONE

STONE is a single-player third-person interactive story, where a hungover koala detective wakes to find his lover Alex has been kidnapped. Walk, talk, drink, dance, smoke, watch, sauna, trip and find Alex. An Aussie stoner noir story game by Convict Games.

12.12. Pathologic 2 - Part 1

Pathologic 2 on tarinapohjainen draamatrilleri, jossa taistellaan tappavaa tautia vastaan syrjäisessä pikkukaupungissa. Sinä olet lääkäri, ja jotta voit pelastaa ihmisiä, sinun on selviydyttävä synkässä ja oudossa maailmassa, jossa jopa ruoasta ja lääkkeistä on pulaa.

12.12. Cardpocalypse

Hanki ystäviä, pelaa korteilla, vääristele sääntöjä, ryhdy Mega Mutant Power Pets -mestariksi ja yritä pelastaa maailma tässä 90-luvun lapsuudesta kertovassa yksinpelattavassa roolipelissä. Ensimmäisenä koulupäivänään kaikkien rakastama keräilykorttipeli kielletään Dudsdale Elementaryssä 10-vuotiaan Jessin takia, mikä pakottaa lapset viemään korttitaistelunsa maan alle. Ongelmia ilmenee, kun pelin mutantit hyökkäävät oikeaan maailmaan ja Jessin täytyy ystäviensä kanssa pysäyttää heidät.

12.12. SuperEpic: The Entertainment War

Liity pesukarhun ja laaman mukaan matkalle pelastamaan videopelit sellaisina kuin tunnemme ne! SuperEpic on Metroidvania-tyylinen seikkailupeli täynnä huumoria ja satiiria. Pelikokemus on epälineaarinen ja nopeatempoinen ja siihen kuuluu tutkimista ja komboihin perustuvia taisteluita parhain asein pahaa Regnantcorpia vastaan.

13.12. Dead End Job

Dead End Job värvää sinut haamunmetsästäjäksi omalaatuisen sekopäiseen maailmaan. Peli on rento, yhteispelinä pelattava kahden ohjaussauvan räiskintä, jonka pelisisältö luodaan proseduraalisesti. Nappaa vain tyhjiösäiliö selkään ja plasma-ase käteen, niin olet valmis normipäivään konttorilla.

artikkelin avainsanat:
Xbox One