EPA / AOP
20:10 - 02.12.2019 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikolla 49 - mm. Trover Saves the Universe

Xbox One -pelijulkaisut alkaneella viikolla:

3.12. Arise: A Simple Story

Lähde matkalle läpi kahden ihmisen katkeransuloisen elämän, missä muistot heräävät henkiin ja aika taipuu tahtoosi. Kadota itsesi ilon hetkiin ja voita kaikki vaikeudet, kun elät uudelleen läpi elämäsi tarinan. Tarina ilosta ja surusta. Vaatimaton tarina.

3.12. Trover Saves the Universe

Toinen Rick and Mortyn kehittäjistä on julkaissut uuden pelin: Trover Saves the Universe. Koiranpentusi ovat kadoksissa. Koko kosmos on pelissä. Vain sinä ja Trover voitte pelastaa kaiken tässä oudossa komediaseikkailussa!

3.12. Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Slink through the shadows as a deadly half-elven rogue, wield fearsome magics as a powerful gnomish sorcerer, vanquish your foes as an armor-clad dwarven paladin... whatever hero you create, incredible adventures await.

3.12. Tools Up!

Tools Up! on jännittävä ja hauska moninpeli, jossa pääset testaamaan remppa- ja tiimityötaitosi. Maalaa seiniä, irrota vanhaa tapettia ja siirtele huonekaluja aikaa vastaan!

3.12. Life is Strange 2: Episode 5

Max saa huomata, että aikaa ei voi hallita, kun hän kulkeutuu vääjäämättä kohti elämänsä tuskallisinta päätöstä. Arcadia Bay puolestaan valmistautuu valtavaan myrskyyn, ja Life is Strangen mukaansatempaava tarina saa järisyttävän päätöksen.

4.12. Everreach: Project Eden

Everreach is a fast-paced, story-driven action-RPG set on the visually stunning Planet Eden. In Everreach, you play as Nora Harwood, member of Everreach’s Security Division, on a mission to secure the colonization process of Eden and investigate mysterious incidents.

4.12. Seek Hearts

Set out on an adventure to discover Izen's mysterious origins in a sci-fi RPG!

6.12. Ancestors: The Humankind Odyssey

Selviä hengissä kehityksestä neogeenikauden Afrikassa alkaen 10 miljoonaa vuotta sitten. Ancestors: The Humankind Odyssey on Assassin's Creedin tekijöiden jännittävä uusi selviytymisseikkailu. Tässä hahmon takaa esitetyssä avoimen maailman pelissä sinun täytyy tutkia, kasvaa ja kehittyä, jotta klaanisi etenee seuraavaan sukupolveen.

6.12. Immortal Planet

Immortal Planet on haastavalla taistelulla varustettu toimintaroolipeli, joka palkitsee kärsivällisyydestä ja rankaisee varomattomuudesta. Tutki raunioita kuolemattomien yhteiskunnasta, joka on ikuisen jälleensyntymiskierteen vankina. Taistele selvittääksesi planeetan mysteeri ja paetaksesi sen kirousta.

artikkelin avainsanat:
Xbox One