EPA / AOP
10:10 - 18.11.2019 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikolla 47 - mm. Narcos: Rise of the Cartels ja Civilization VI

Xbox One -peliuutuudet tällä viikolla:

19.11. Munchkin: Quacked Quest

Dive into Munchkin: Quacked Quest and re-discover the parody, puns, and humor from the hit card game Munchkin by Steve Jackson. Gather gold, throw your foes (and friends) into sacrifice pits, collect ducks, eliminate the monsters and reach the highest level to win the game!

21.11. Farmer's Dynasty

Farmer’s Dynasty on enemmän kuin pelkkä maanviljelysimulaattori – tässä pelissä sinun täytyy rakentaa tilasi, kehittää perintöäsi, perustaa perhe, ylläpitää ihmissuhteita ja tietysti hoitaa satoasi.

21.11. Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

Koe Asterix-sarjakuvamaailman aivan uusi tarina ja tutki Rooman imperiumin maita ja mantuja. Mukana on tuttuja suosikkihahmoja sekä aivan uusia tuttavuuksia hauskoine nimineen.

22.11. Narcos: Rise of the Cartels

Narcos: Rise of the Cartels kertoo Netflixin hittisarjan tarinan El Patrónin noususta ja tuhosta. Valitse puolesi ja liittoudu DEA:n tai Narcosin kanssa. Tutki sarjasta tuttuja kohteita ja ota rooli käänteentekevissä tapahtumissa ja taisteluissa, mitkä määrittävät ja muokkaavat huumeista käytävää sotaa.

22.11. Sniper Ghost Warrior Contracts

Koe puhdasta tarkka-ammuntapelaamista läpi Siperian ankarien maastojen upouudessa sopimuspohjaisessa järjestelmässä, joka kehottaa strategiseen ajatteluun, kun pelaat äänettömänä salamurhaajana kiehtovissa ja uudelleen pelattavissa tehtävissä.

22.11. Sid Meier's Civilization VI

Legendaarisen pelisuunnittelija Sid Meierin alun perin luoma Civilization on vuoropohjainen strategiapeli, jossa pelaaja ryhtyy luomaan imperiumia ja kasvattaa sitä läpi historian eri aikakausien. Valloita uusia maita, tee tutkimusta, kukista vihollisesi ja kohtaa historian maineikkaimmat johtajat silmästä silmään yrittäessäsi rakentaa maailmanhistorian suurinta sivilisaatiota.

22.11. Lost Ember

Tämä henkeäsalpaavan kaunis maailma kätkee sisäänsä menneisyyden salaisuudet, jotka sinun ja kumppanisi on selvitettävä. Lost Ember on tutkimiseen keskittyvä seikkailupeli, jossa pääset pelaamaan kohtaaminasi eläiminä ja tutkimaan maailmaa uusista näkökulmista.

artikkelin avainsanat:
scifi / fantasy Xbox One