EPA / AOP
14:10 - 28.10.2019 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikolla 44

Xbox One -peliuutuudet tällä viikolla:

29.10. Police Chase

Police Chasessa jännittävät tehtävät, tehokkaat autot ja rikollisuutta vastaan taisteleminen ovat rutiinia! Olipa kyse sitten parkki- ja ylinopeussakkojen jakamisesta tai terroristien juonien ja muiden rikosten paljastamisesta, vain yhdellä asialla on väliä: varmista oman piirisi turvallisuus!

29.10. Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Pidä kiinni banaaneistasi, sillä Super Monkey Ball: Banana Blitz HD vierii parhaillaan pelattavaksi! Nyt voit kokea yhden sarjan rakastetuimmista peleistä teräväpiirtona!a

29.10. Close to the Sun

Journalisti Rose Archer astuu Heliokseen etsiessään siskoaan Adaa. Hän havaitsee pian, ettei kaikki ole sitä mitä näyttää. Suuret salit ovat tyhjillään. Mädäntyneen lihan haju leijuu ilmassa. Hiljaisuus. Sisäänkäynnin päälle on kirjoitettu yksi sana… KARANTEENI!

29.10. Afterparty

Afterparty-pelissä olet Milo ja Lola, äskettäin menehtyneet bestikset, jotka yhtäkkiä huomaavat joutuvansa ikuisuudeksi helvettiin. He kuitenkin löytävät porsaanreiän: jos he voittavat paholaisen juomakilpailussa, hän palauttaa heidät takaisin maan päälle. On aika pitää kaikkien aikojen ryyppyputki.

30.10. Xeno Crisis

Xeno Crisis is an arena shooter in which up to two players enter a ravaged research outpost to confront an alien menace and get out alive! Run and gun your way through thousands of adversaries as you search for the source of the deadly alien outbreak.

30.10. Inferno 2+

The ultimate twin-stick action-RPG/shooter is here!

01.11. Citadel: Forged with Fire

Citadel: Forged With Fire on massiivinen RPG-hiekkalaatikkonettipeli, joka sisältää taikuutta, loitsuja ja valtakuntien välisiä selkkauksia. Vasta nimettynä taikuuden oppipoikana lähdet tutkimaan Ignuksen vaarallista maailmaa. Tavoitteesi: luoda mainetta ja tulla kuuluisaksi ja mahdikkaaksi maata hallitsevan kuningashuoneen keskuudessa.

01.11. Aja kilpaa Ryanin kanssa

Ryan’s World on herännyt henkiin, ja se on juuri niin värikäs, hauska ja nopea kuin odotitkin. Valitse siis auto, suuntaa johonkin kuudesta satumaisesta paikasta, paina kaasu pohjaan ja näytä kavereillesi ja perheellesi, kuka on oikeasti nopein kuski.

01.11. Jalopy

Build, repair, refuel and drive a dilapidated old car on a grand journey through the territories of the former Eastern bloc.

artikkelin avainsanat:
Xbox One