Verisure
12:10 - 16.10.2019 / viihde / Findance
Verisure lanseerasi uudenlaisen turvaratkaisun Suomessa: ZeroVision-näköeste keskeyttää murtoyrityksen savulla

Turvallisuusyritys Verisure tuo ensimmäisenä Suomessa koteihin ja yrityksiin murtovarkaudet keskeyttävän, savulla karkottavan turvateknologian, joka on liitetty ympärivuorokautiseen hälytyskeskuksen valvontaan. Kyseessä on täysin uudenlainen turvaratkaisu Suomessa.

Suomen ja Euroopan johtavan koteja ja pienyrityksiä suojaavan Verisuren kehittämä ZeroVision-näköeste keskeyttää tiheällä savulla murtoyrityksen ja karkottaa tunkeutujat paikalta. Näin murtoyrityksestä aiheutuvat vahingot jäävät mahdollisimman pieniksi.

Kyseessä on ainutlaatuinen murtoturvaratkaisu, sillä tähän asti Suomessa koteihin ja pienyrityksiin saatavilla olevat turvapalvelut ovat keskittyneet murtojen ennaltaehkäisyyn ja havainnointiin, ei murtoyrityksen suoraan keskeyttämiseen ja tunkeutujan karkottamiseen.

- Asunto- ja yritysmurtojen ammattimaistuttua tarvitaan uudenlaista suojaa. Olemme jo 25 vuotta kehittäneet palveluitamme ja teknologiaamme ollaksemme aina askeleen edellä murtovarkaita. ZeroVision-näköesteen avulla voimme tarjota suomalaisille aidosti parasta turvaa, iloitsee Suomen Verisuren toimitusjohtaja Alexander Gräsbeck.

ZeroVision-näköeste on osa Verisuren ympärivuorokauden ammattimaisesti valvottua hälytysjärjestelmää. ZeroVision-näköesteen käytöstä huolehtii aina koulutettu hälytyskeskuspäivystäjä.

– Hälytyksen sattuessa Verisuren hälytyskeskus toimii välittömästi ja todentaa hälytyksen syyn kameran kuvista. Kun hälytyskeskuspäivystäjä on vahvistanut tunkeutumisyrityksen, hän aktivoi ZeroVision-näköesteen ja ilmoittaa murtoyrityksestä poliisille ja vartijalle, kertoo Verisuren tuotantojohtaja Kimmo Valkeapää.

ZeroVision-näköeste päästää huoneeseen sankkaa myrkytöntä savua, joka peittää näkyvyyden alle 60 sekunnissa ja pakottaa tunkeutujan poistumaan paikalta. Sen avulla kiinteistö saadaan suojattua siihen saakka, kunnes vartija ja poliisi saapuvat paikalle.

– ZeroVision-näköesteen savu on täysin myrkytöntä, eikä se aiheuta haittaa ihmisille tai eläimille. Savu häviää tuulettamalla, eikä se vahingoita kodin tai yrityksen tiloja tai irtaimistoa, Valkeapää kertoo.

artikkelin avainsanat:
tech Verisure