EPA / AOP
10:10 - 09.09.2019 / pelit / Findance
Xbox One -peliuutuudet viikolla 37 - NHL 20, Gears 5, The Walking Dead: The Telltale Series...

Xbox One -peliuutuudet alkaneella viikolla:

10.9. Blasphemous

10.9. Gears 5

Gears, yksi maailman kehutuimpia saagoja, on suurempi kuin koskaan ja sisältää viisi jännittävää pelimuotoa ja tähän mennessä syvällisimmän kampanjan.

10.9. The Walking Dead: The Telltale Series

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series sisältää pelisarjan kaikki 4 kautta sekä lisäosat 400 Days ja The Walking Dead: Michonne, niin että tarjolla on yhteensä yli 50 tuntia pelattavaa ja 23 tarinan jaksoa. Graafisten parantelujen, pelin taustoista kertovien bonusominaisuuksien sekä klassisten valikkojen huolellisen toisintamisen ansiosta tämä paketti on paras mahdollinen tapa kokea Clementinen matka ja ottaa selvää, miten tarina päättyy.

10.9. Greedfall

Rantaudu etäiselle, taikuuden kyllästämälle saarelle tutkimaan maailmaa täynnä rikkauksia, salaisuuksia ja fantastisia olentoja. Vaikutat uuden maailman kohtaloon luomalla ystävyyssuhteita kumppaneihisi ja kokonaisiin ryhmittymiin tai pettämällä nämä. Muokkaa elävää ja kehittyvää maailmaa ja omaa tarinaasi diplomatialla, harhaanjohtamisella ja voimalla.

10.9. eFootball PES 2020

PES 2020 jatkaa pelisarjan tinkimätöntä realismin tavoittelua tarjoten merkittäviä uudistuksia niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin.

13.9. Borderlands 3

Alkuperäinen ryöstelyräiskintä palaa tsiljoonan aseen ja uuden kaoottisen seikkailun kanssa! Räiski läpi uusien maailmojen ja vihollisten neljällä uudella Vault Hunterilla, jokaisella on omat taitopuut, kyvyt ja muokkaukset. Kohtaa vihollisia yksin tai ystävien kanssa, hanki saaliita ja pelasta kotisi galaksin armottomimmalta kulttijohtajalta.

13.9. Light Fairytale Episode 1

Light Fairytale is a turn-based Japanese-style RPG in full 3D, set in a dying underground world ruled by a fierce and powerful empire. The goal of this project is to bring back the immersion and emotion of 90's era JRPGs on current hardware, with the expected evolution in both design and technique. Light Fairytale will span over multiple episodes. A long journey awaits!

13.9. NHL 20

NHL 20 -pelissä NHL-suosikkitähtesi ovat nyt autenttisempia uusien, jokaisesta hyökkäyksestä uhkan tekevien tunnusomaisten laukausten myötä. Uusi lähetyspaketti juhlistaa parhaita pelikuvioitasi pelatessasi uusia pelitiloja, kuten Eliminaattoria, jossa voittaja vie kaiken ja jossa pelaat yksin tai yhdessä ystävien kanssa kilpailijoita vastaan.

13.9. NASCAR Heat 4

NASCAR Heat 4 is the official video game of NASCAR. Looking and sounding better than ever with updated user interface, graphics and engine audio, race across 38 tracks in all three NASCAR National Series plus the fan-favorite Xtreme Dirt Tour. Now even more competitive than before, with new AI controls, drafting features, track maps, unlockable paint schemes and more enhancements across Career mode!

13.9. Ellen

Help young investigator James uncover the dark truth behind the murder of the Smiths' and their missing daughter Ellen in this thrilling 2D pixel horror game.

artikkelin avainsanat:
Xbox One