Nelly Tatti
02:40 - 27.07.2018 / musiikki / Findance
Kesän kuumin tyttöduo julkaisi uuden videon - Sani ja Emilia leikittelevät suhdeskenaarioilla

R.A.E. julkaisi kesäkuussa uuden singlensä Yhen kaikkii - lue tällöin ilmestynyt haastattelu täällä.

Nyt kehissä on myös musiikkivideo ja Findance kysyi Sani Valorannalta mietteitä videosta.

- Haluttiin visuaalista jatkumoa stygen energiselle ja sokerinhuuruiselle meiningille. Koska makeiset oli niin keskeisessä roolissa sekä biisin syntyprosessissa että lopullisessa tekstissä, haluttiin tuoda karkkiteema vahvasti esille. 12 kiloa karkkia meni yhdessä viikonlopussa, suurin osa syötiin, Sani naureskelee.

- Me eletään aikaa, jossa kaikki on mahdollista, ja monesti juuri ylitarjonta ja loputtomat vaihtoehdot tekevät päätöksen teosta vaikeaa monilla elämän osa-alueilla. Koska kappaleella aihetta käsiteltiin parisuhteen näkökulmista, haluttiin tuoda myös se aspekti videolle.

- Videolla Emppu (Emilia Rinne) ja mä leikitellään erilaisilla suhdeskenaarioilla, toisaalta lainaten kummankin omakohtaisia kokemuksia. Esitän kotirouvaa näyttelijä Chike Ohanwen kanssa ja keltapaitainen deittikumppani on dj-tuottaja Crito. Empun kanssa sängyssä peuhaa myös tulevaisuuden laulajalupaus Joseph. Siitä olen vähän kateellinen, Sani tuumaa.

Koettiinpa kuvauksissa myös vaaratilanteita.

- R.A.E.:n menoon kuuluu spontaani fiilistely ja karkkibaarin kohtauksissa verensokerit nousi välillä sellaisille leveleille, että rikkoutui laseja ja melkein mun häntäluu, Sani nauraa.

Katso Maria Mihhailovan ohjaama video alta:

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Chike Ohanwe R.A.E. Sani Valoranta


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!