action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

HBO Nordic seuraa taas ensi viikosta lähtien huippusarjaa Amerikan tahdissa

06.10.2017 / klo 00:33 / FD / tv

Fantasiasarja The Shannara Chronicles jatkuu HBO Nordicin ohjelmistossa.

Terry Brooksin kirjasarjan toinen tuotantokausi starttaa HBO Nordicilla 12. lokakuuta alkaen. Uusi jakso on luvassa aina torstaisin ja yhteensä toinen kausi käsittää 10 jaksoa.

Viime vuoden tammikuussa alkanut sarja oli HBO Nordicin vuoden 2016 neljänneksi katsotuin ohjelma.

Tuhansia vuosia sivilisaatiomme tuhoutumisen jälkeen Maa on jakautunut neljään alueeseen, joiden asukkaisiin lukeutuu haltioita, kääpiöitä, peikkoja, menninkäisiä ja ihmisiä. Keskiössä on Shannaran suku, jonka jälkeläisillä on taikavoimia sekä suuri rooli maailman tulevaisuuden muovautumisessa.

Edellisen kauden tapahtumista on kulunut vuosi. Neli-Maa on kaaoksessa ja valloilleen päässeet taikavoimat aiheuttavat kauhua väestössä. Crimson-organisaatio metsästää taikavoimin varustettuja henkilöitä ja luo rotujen välille eripuraa pelottelemalla ja uhkailemalla. Taikavoimilleen selkänsä kääntäneen Wilin on kuitenkin liityttävä mukaan taisteluun, kun salaperäinen Mareth pelastaa hänet Crimsonin hyökkäykseltä. Wil ja Mareth lyöttäytyvät yhteen Eretrian kanssa. Kolmikon etsiessä Allanonia heille selviää, että druidien entinen suojatti Bandon on aikeissa herättää henkiin pimeyden paholaisen. Kolmikon on tuhottava Crimson-organisaatio ja estettävä Bandonin aikeet, ennen kuin pimeyden voimat pääsevät valloilleen Neli-Maassa.

HBO Nordic lisäsi juuri 17 elokuvaa - katso lista täällä.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä