Splash / AOP
12:12 - 11.09.2010 / viihde / Findance
Nyt ryhmittäytyivät myös julkkikset - "WTC-iskut oli salaliitto"


Tänään on kulunut yhdeksän vuotta maailmaa muuttaneista syyskuun 11. päivän iskuista. Yhä kasvava osa maailman ihmisistä uskoo, että Yhdysvallat ei ole kertonut totuutta iskujen taustoista.

Vaikka valtamediat ovat vaienneet asiasta, niin maailmalla on syntynyt useiden eri ammattialojen 9/11 Totuus -ryhmiä, jotka tuovat oman kannanottonsa asiaan. Näistä mahdollisesti merkittävin on arkkitehtien ja insinöörien muodostama ryhmä, johon on liittynyt jo 1 284 ammattijäsentä.

Arkkitehtien, lakimiesten, lentäjien, uhrien omaisten ja palomiesten muodostamien ryhmien väitteiden pääperusteena on tavallisesti kolmen tornin (1, 2, 7) epäilyttävä sortumistapa lähes vapaan pudotuksen nopeudella.

Nyt myös artistit ja näyttelijät ovat luoneet oman 9/11 Totuus -ryhmän, jossa on monia suomalaisillekin tuttuja kasvoja: The Corrs -yhtyeen Jim Corr, country-laulaja Willie Nelson sekä näyttelijät Woody Harrelson, Charlie Sheen ja Ed Asner.

Heistä vahvimmin toiminnassa on mukana Asema 62 -sarjan Daniel Sunjata, joka osallistuu erittäin aktiivisesti kenttätyöhön.

Ryhmä tulee todennäköisesti kasvamaan voimakkaasti, koska mm. räppäri Mos Def, ohjaaja David Lynch, Musen laulaja Matthew Bellamy sekä useat näyttelijät kuten Mark Ruffalo ja Martin Sheen ovat ottaneet vahvasti kantaa uusien 9/11-tutkimuksien puolesta.

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!