13:18 - 25.02.2010 / viihde / Findance
Elokuvaohjaaja sai vihiä WTC-iskuista jo vuonna 2000


Vaikka valtamediat eivät Yhdysvalloissakaan käsittele syyskuun 11. päivän iskuihin liittyviä epäilyjä maanantain Washington Timesin artikkelia lukuun ottamatta, niin viime viikolla pidetty maailmanlaajuinen tiedotustilaisuus yli tuhannen arkkitehdin liittymisestä 9/11 Truth -ryhmään on saanut uutta potkua asian käsittelyyn netissä.

Samalla uudelleen pinnalle on noussut elokuvantekijä Aaron Russon vuoden 2007 haastattelu, jossa hän kertoo saaneensa etukäteistietoa suunnitellusta tapahtumasta, joka oikeuttaa Yhdysvaltojen hyökkäyksen Afganistaniin ja Irakiin.

Russo väittää Alex Jonesin haastattelussa, että yhdysvaltalaiseen eliittisukuun kuuluva, hänen (entinen) ystävänsä Nick Rockefeller lipsautti vajaa vuosi ennen WTC-iskuja, että lähitulevaisuudessa tapahtuu jotain, mikä mahdollistaa uudenlaisen sodankäynnin.

- Muistan kuinka hän kertoi sotilaiden tulevan kaivelemaan luolia Afganistanissa ja Pakistanissa. Se tulee olemaan sota terrorismia vastaan, jossa ei ole todellista vihollista. Koko juttu on suuri huijaus.

- 9/11 oli hallitukseen ja pankkijärjestelmään kuuluvien ihmisten teko, joka on luonut kansaan pelkoa, mikä mahdollistaa erilaisten heidän haluamiensa asioiden ajamisen, Russo täsmentää näkemystään.

- Loppumattomassa sodassa terrorismia vastaan ei ole voittajaa. He voivat tehdä mitä haluavat. Se on farssi, mutta sitä on vaikea sanoa ääneen, koska silloin leimataan sekopääksi. Totuuden on tultava julki, siksi teen tämän haastattelun.

Russo menehtyi virtsarakon syöpään pian haastattelun jälkeen 24. elokuuta 2007. Hän julkaisi viimeisen elokuvansa, America: Freedom to Fascism -dokumentin, vuonna 2006.

Lähes miljoona kertaa katsottu haastattelu YouTubessa:

Russia Today -tv-kanava on tehnyt useita haastatteluita 9/11 Truth -ryhmien asiantuntijajäsenistä. Kanavan haastattelu eiliseltä:

Syyskuun 11. päivän iskujen taustoja epäilevät myös mm. Muse-yhtyeen laulaja ja Minnesotan entinen kuvernööri.

artikkelin avainsanat:
Aaron Russo Alex Jones salaliitto